2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست
عقد کردیم 

خوب بکنین

کاربری های ترکیده شامل:برکه ۶۵. ننا. دریااااااا لازم ب ذکر است کاربری ها بابت بحث های سیاسی ترکیده والا یه کلمه گفتیم رفتیم رو هوا شما نکنید حیف کاربریتون❤
عقد

خب گوش بحرف اینای ک.میگن بزن بهم نده عزیزم

ابروت از تو جوب نیومده ک سر یه ماه بخوای جداشی

بهت بگن مطلقه

روش کار کن کرم میخوای برید خیابون بگو من فلان کرم لازم داره بیا بریم برام بخر

ب تو پنجاه داده؟نامزد من دس میکرد پنج تومن میداد میگفت خرجیت

میگفتم عقدم عید لباس میگفت این رسما بریز دور

میگفتم طلا میگفت خواهرم نداره تو هم نباید داشته باشی

چند بار بردمش بیرون گذاشتم گردنش فهمید زنشع باید خرجش کنه

من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیس هرگز عوض نمیشه چون ریشه تو بچگیش داره

مخالفم یکم ! ولی پدر زن درمیاد تا عوض شه ، من خانواده پدرم به شدددددت خسیس اند ، جوری ک دخترعموم تیزهوشان قبول شد بامن ، بخاطر شهریه ی ۵۰۰ تومنی نذاشتن بیاد 🤦🏻‍♀️  پر منم تو همون خانواده بوده دیگ ، مامانم از اوایل ازدواجش و زمان بارداریش میگه میخوام سرمو بکوبم ب دیوار !  ولی الان بابام اینطوری نیس اصلاااا حتی ولخرجی ام میکنه گاها ، ولی تاکید میکنم پدر مامانم درومده تا درست شد😑

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

وای یاد خودم افتادم😂😂😂تو عقد یبار قرار بود برام ۵۰۰ بفرسته بعد ۲۰۰ فرستاد 

بقیه پولشو داده بود ب خواهرش گفت نیاز داره 😑

منم همون لحظه کارت ب کارت کردم گفتم ۲۰۰ تومنتو هم بزار جیبت یه وقت کم نیاری😂😂😂😂

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
نه خونه داره ماشینم داره

آهان خب پس نیاز به جمع کردن نداره😐 دیگه باید خرج کنه

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

نترس بعد ازدواج درست میشه شوهر منم خسیسه تو نامزدی خون یه جگرم کرد من شاغل بودم باهم عید رفتیم خرید خودم پول مانتومو حساب کردم تازه اون حساب پیامش برا خواهرم میرفت اصلا یه جور ضایع شدم 

بعد عروسی توجیه شد اینا چون خسیسن تو عقد نم پس نمی دن تازه یه کم اطراف و جاری مثال بزن روشن بشه 

خب سنتی بود ازدواجمون 

شمارو نمیگما 

یهو یاد خواهرمم افتادم مشکلش همین بود 

گند بزنن ازدواج سنتیو

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
عزیزم درستش همینه که من نوشتم شما قبول نداری دلیل بر غلط بودنش نیست

بعد عقد میشه شوهرت دیگ 

ازدواجم یه چیز فرمالیتست

چه رابطه کامل داشته باشی چه نه وظیفشه خرجتو بده 

بعضیا یه حرفایی میزنن آدم هنگ میکنع

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من بخدا کمتر از 500 میفرستاد جوابشم نمیدادم دیگه الان دوس پسرم داره اینطوری واسم خرج میکنه چیزی کم ...

من از دوست پسرم یه ریال پول نمیگیرم اون میخواد بده من نمیگیرم بعضی وقتا هم که برام شارژ میخره بعدا شارژ میخرم انتقال میدم 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

خب گوش بحرف اینای ک.میگن بزن بهم نده عزیزم ابروت از تو جوب نیومده ک سر یه ماه بخوای جداشی بهت بگن ...

شما الان داری به آبرو فکر میکنی و حرف مردم؟

میدونی چند نفر روزانه درخواست طلاق میدن بابت عسر و حرج؟

میدونی زنی که واسه خودش یه پس انداز نداره و سالی یکبار هم نمیتونه خرید کنه دیگه به ابرو اهمیت نمیده

مطلقه بودن بی آبروییه؟

متاسفم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏