2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست

اگه سنتيه تجديد نظر كن 

اگه دوس بودن واقعا كج سليقه اي خواهر ادم قحط بود😐

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از عقد نه !بعد از ازدواج  وختی رابطه کامل داشتی همه چیت میشه با شوهرت..

عزیزم درستش همینه که من نوشتم شما قبول نداری دلیل بر غلط بودنش نیست

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
بعد از عقد نه !بعد از ازدواج  وختی رابطه کامل داشتی همه چیت میشه با شوهرت..

ربطی ب رابطه نداره ک

الان همسره منم خیلی برام خرج میکنه ولی دیگ نمیخوام بهش فشار بیارم 

چرا همه چیو ب رابطه ربط میدین؟

لبخند بزن اینم میگذره❤️🌹                  همسرم دستاتو میبوسم دورت بگردم🥰😘

ببین حقوق ۳ تومن هم کمه ها خونه داره یا باید اجاره کنه؟

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

من بودم ۱۰۰ برمیگردوندم میگفتم بزار جیبت لازمت میشه....والا بخدا

من بخدا کمتر از 500 میفرستاد جوابشم نمیدادم دیگه

الان دوس پسرم داره اینطوری واسم خرج میکنه چیزی کم نمیذاره چرا باید کسی که باهاش عقدم اینکارو کنه واقعا!! مگه چمه که بخوام با این ادمای گدا صفت ازدواج کنم

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست!

۵۰تومن ارایشگاه ووسایل بندازش توسطل آشغال😒😒😒پول رو هم بزن به کارتش😒😒

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
خب چجوری ادمش کنم این خیلی پرروعه

نمیشه با خودش بری خرید؟ اون برات حساب کنه ببینه ازدواج کردن خرج داره

همیشه یادم باشه اگر رویایی برای خودم نداشته باشم نردبومی میشم برای رویای دیگران

بهش با لحن خوب بگو انگار از قیمت ارایشگاه ها خبر نداری الان خودت ارایشگاه میری چقدر میدی ارایشگاه زنونه قیمتهاش فرق داره بعد هم وسیله میخوای با خودش برو وسیله ای که میخوای بخر اگه دیدی واقعا خسیس از اول تکلیفت و معلوم کن

من ازنامزدم پول خواستم برا دختره داداشش هدیه بگیرم چهارصد داد تو دلم گفتم چقدررر خسیس 

البته توخانواده ما خرجه دختر تونامزدی با باباشه من تا حالا برا خریدای خودم چیزی نخواستم ولی اگه اینطوری کنه به بابام میگم چون برا غیره قابله تحمله توخونه بابام همه چی خواستم خریدم

چند شغله  و درآمدش بالاى سه😐🤔حالا ميگفتى بالاى ٧-٨ تومن با چند تا شغل قابل درك بود!!!

خب اگه بابات پول ميده چرا منت نامزدتو ميكشى!؟هنوز عقدى و خونه باباتى خرج و مخارجت بايد بابات بده