2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست
داخل عقد وظیفشه من اگه 50 میفرستاد برش میگردوندم والا

من بودم ۱۰۰ برمیگردوندم میگفتم بزار جیبت لازمت میشه....والا بخدا

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه های همسر بعد از عقد به عهده ی مرده درست که نباید فشار اورد اما نامزد ایشون مشخصه وضعش!!!

بعد از عقد نه !بعد از ازدواج 

وختی رابطه کامل داشتی همه چیت میشه با شوهرت..

تموم کنم؟ میترسم اخه میگم درست نمیشه؟ 

خسیس هرگز عوض نمیشه چون ریشه تو بچگیش داره

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
واای میترسم خسیس باشه چیکارکنم حالا

خسیس دیگه کسی تو دوران عقد ایحطوری میکنه بعدش چی میخواد بشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

وای عزیزم فقط بگم خدا ب دادت برسه ، مرد خسیس آدمو پیر میکنه دور بر خیلییییی دیدم در حد اعتیاد میمونه اذیتش. مرد باید لارج باشه یعنی چی ۵۰ تومن ؟ چیشو مدیریت کنی؟؟؟؟

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

دوران نامزدی اوج مهربانی و خرج کردنه تو دوران زندگی ایشون الان اینه بعد ازدواج واویلا!!!!

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

نامزدی برای شناخته دیگه بهم بزن

کاربری های ترکیده شامل:برکه ۶۵. ننا. دریااااااا لازم ب ذکر است کاربری ها بابت بحث های سیاسی ترکیده والا یه کلمه گفتیم رفتیم رو هوا شما نکنید حیف کاربریتون❤

برادرشوهرم با عقدکردش سراینکه دختره هرروز ازش پول میخواست طلاق گرفتن.خسیس نیست هااا ولی میگفت این ندید بدیده هرروز انقدر بزن به کارتم فلان چیز میخوام بخرم وغیره.....

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏