2777
2789

یه ماهه عقدم میدونم تو عقد همه خرج با شوهر نیس منم خیلی خجالتیم و اصلا روم نمیشه چیزی بگم اما برعکس من شوهرم بشدت پررو و زبون بازه.. خواستم برا آرایشگاه ازش پول بگیرم و اینکه یه کرم نیاز دارم و با چندتا چیز.. بهش اس دادم صبحی که لطفا برام پول بریز به کارتم میخوام آرایشگاه برم یکمم بیشتر بریز که چیزی لازم دارم بخرم.. بچه ها برام 50 تومن ریخت😐😐😐 گفتم اینکه کمه میخوام خریدم بکنم میگه به همین قانع باش هزینه ها بالاس یه جوری مدیریت کن... بخدا انقدرررر بهم برخورد بابام هیچوقت بهم از این نظز سخت نمیگیرفت ولی این آقا... تازه چند شغله س و میدونم بالای سه تومن حقوق داره.. اخه پنجاه تومن چیههههههه 

قبلا حرف از جهیزیه شد گفتم آینه شمعدون کی بخریم گفت جمع کن این مسخره بازیارو من نمیخرم... چند تا تیکه با اوناست میگه خودم میخرم تو نمیخاد بیای نظر بدی.. بچه ها من عزت نفسم زیر سوال میره اینجوری بخدا مشکلی ندارم از بابام پول بگیرم ولی خب چرا اینجوری برخورد میکنه باهام 

قشنگ حساب میکنه چقدر کجا خرج کنم چقدر اضافه میمونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این میخوای ازدواج کنی؟ نه واقعا؟ نه واقعا؟

آروم باش

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍