خانمش بهش خیانت کرده باشه اما بازم باهاش زندگی کنه؟ خیلی برام سواله اخه من خیلی دیدم که مرده خیانت کرده اما خانمه داره میسازه و زندگی میکنه اما تا حالا نشنیدم بگن خانمی خیانت کرده و مرده بخشیده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرد واقعی یعنی این . به روحیه زنش بعد از خیانت سنگین هم اهمیت میده . تف به مردای بی غیرت که به روحیه ...
واقعا کارش درست بوده؟همین مردای بادمجون بی غیرت زیاد شدن که زنا دیگه نمیترسن .این مردا از ......کمترن.ولی موافق مردایی که به روحیه خانمشون اهمیت نمیدن هم نیستم
دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷
یه نفرو میشناختم شوهرش شب کاره بوده برادرشو میزاره که کشیک خونشو بده یکی دو ساعت که میگذره برادرشوهره میبینه که بعله یه پسره اومد رفت تو خونه داداشش زنگ میزنه داداشش میاد باهم میرن تو خونه میبینن که زنه پسره دو تا لخت مادرزاد انقدر بهشون زده بودن که میگفتن پسره روز داداگاه نمیتونسته بشینه رو صندلی ولی زنشو طلاق داد دخترشم گرفت