2777
2789
عنوان

مردی هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 131 پست
یکی از فامیلامون الانم زنرو شوهره حلوا حلوا میکنه خوشبخت عالمه همه هم میدون زنه چیکارست (البته افراد ...

استغفرالله خوده شیطانه که 

ظاهرش رو خوب نشون میده فقط

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
یا الله  پسر عمت خوبه الان ؟  اوناحتما داشتن برای بازی فردا تیم و ارنج میکردن  مگه ...

اره بابا خوبه دیگه هم خونه عمم نیوردش که یوقت کسی بهش حرفی نزنه روحیش خراب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مرد با گذشتی

خیلی باگذشت هست بهترین مردیه که دیدم وشدیدعاشق خاهرمه وهیچوقت بع روش نیاورده والان خاهرم فوق العاده خوشبخته حالااگه من بودم جنازم کف قبرستون بودبخدا😒😒😒😂😂

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
استغفرالله خوده شیطانه که  ظاهرش رو خوب نشون میده فقط

لنگشو ندیدم یعنی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

اره یکی رو میشناسم .زنش دیگه از خیانت گذشته .هرزه هر زست .ولی دارن زندگی میکنن.واقعا برام عجیبه

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
اره بابا خوبه دیگه هم خونه عمم نیوردش که یوقت کسی بهش حرفی نزنه روحیش خراب بشه

مرد واقعی یعنی این . به روحیه زنش بعد از خیانت سنگین هم اهمیت میده . تف به مردای بی غیرت که به روحیه زنشون که خیانت سبک هم نداشته اهمیت نمیدن