2777
2789
عنوان

مردی هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 131 پست
شوهردخترعموی من ساعت ۳ نصف شب ازخواب بیدارشده ومچ دخترعموم رابا دوست پسرش توخونه گرفت،هیچ کس باورنمی ...

ینی شوهرشم بوده دوست پسرشم اورده تو خونه؟

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی شوهرشم بوده دوست پسرشم اورده تو خونه؟

بله تازه بادوتاازبرادرشوهرای دیگش تویه ساختمون زندگی میکنند،همه مات مونده بودندکه باچه جرآتی تونسته اینکاررابکنه

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤
اون دیگه چه دل و جراتی داشته که شوهرشم تو خونه بوده

همه میگن بیشترحماقت وبی شرمی بوده تادل وجرات

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤
بله تازه بادوتاازبرادرشوهرای دیگش تویه ساختمون زندگی میکنند،همه مات مونده بودندکه باچه جرآتی تونسته ...

وای شیطونم اینا درس میدن .ببخشیدا ولی سنگسار هم واسه اینجور افراد کمه .شوهرش دیگه ته بی غیرتیه

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
وای شیطونم اینا درس میدن .ببخشیدا ولی سنگسار هم واسه اینجور افراد کمه .شوهرش دیگه ته بی غیرتیه

آره واقعا،من ازبعضی ازشیطنتاش خبرداشتم وهمیشه نصیحتش میکردم ولی گوش شنوایی نبودامافکرمیکردم فقط درحده چت داره خیانت میکنه،بعداون اتفاق باهاش قطع رابطه کردم چون فکرمیکنم همچین آدمایی خونه خراب کنند

نمیترسیده بکشنش؟ حتما میدونسته اگره بفهمن ابی ازشون گرم نمیشه

آره چون وقتی بهش میگفتم اگه شوهرت بفهمه دوست پسرداری چیکارمیکنی ،میگفت چیزی نمیشه یه روزی خودم بهش میگم،امااینم بگم شوهرش فوق العاده پسرخوب وسربه زیری هست ،نمیدونم به چه دلیلی ازاین کارچشم پوشی کرد