خانمش بهش خیانت کرده باشه اما بازم باهاش زندگی کنه؟ خیلی برام سواله اخه من خیلی دیدم که مرده خیانت کرده اما خانمه داره میسازه و زندگی میکنه اما تا حالا نشنیدم بگن خانمی خیانت کرده و مرده بخشیده
شوهردخترعموی من ساعت ۳ نصف شب ازخواب بیدارشده ومچ دخترعموم رابا دوست پسرش توخونه گرفت،هیچ کس باورنمی ...
ینی شوهرشم بوده دوست پسرشم اورده تو خونه؟
دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله تازه بادوتاازبرادرشوهرای دیگش تویه ساختمون زندگی میکنند،همه مات مونده بودندکه باچه جرآتی تونسته ...
وای شیطونم اینا درس میدن .ببخشیدا ولی سنگسار هم واسه اینجور افراد کمه .شوهرش دیگه ته بی غیرتیه
دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷