2777
2789
عنوان

مردی هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم دیدم اکثرا به خاطر بچه  مببخشن ولی دیگه اون زندگی ،زندگی نمیشه

99/9/8 قراره یک روز زودتر از بقیه، به ارزوهام برسم 😐😊                                                                                                                                                                                              د
اره عروس عمه من..شوهرش مچشو با۴تا مردتوخونه گرفت 

یاخدا 😐😐

چه بی غیرت بوده پسرعمه اتون🙄

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

عاره دخترعمه من ۱۲ سالش بود با ی پسر میحرفید بابا ومامانش فهمیدن شوهرش دادن بعدش به بهونه اینکه نامزدش بهش توجه نمیکنه با ی پسر میحرفید البته در حد چت بود بعدش نامزدش فهمید دعوا و تهدید و اینا دختره هم چون باکره نبود قالب کردن بهش البته از نامزدش الانم حاملس ۱۶ سالشه بزور عروسیشونو راه انداختن

همسایه مامان من  ک  سال اول ازدواجشون شوهرش با چنتا دانشجو پسرمچشو گرفت ی چند ماه بعدش دعواهای خیلی بدی داشتن ک همیشه صدای کتک کاریشون تو کوچه بود ولی مرده طلاق نداد بعد چند سال دوباره خانومه با یکی از مردای همسایه ریخت رو هم باز شوهره فهمید و ی شب دعوای خیلی حسابی ت کوچه شد ک شوهر زنه مردرو تا جایی ک خورد کتک زد تا پلیس اومد جداشون کرد ولی بازم طلاق نداد الانم داماد داره ولی انگار خانومه دیگه عاقل شده

خدایا خودت بساز تُ بسازی قشنگتره❤

واللا ما دیدیم هر چی زن خیانتکار تر باشه برای شوهر عزیزتره

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

من از نزدیک دیدم دو تا بچه داشتن تا ۷ سال مرده با زنه ساخت و طلاقش نداد همشم میگفت صرفا بخاطر بچه هام؛ هر سری هم زنه قسم میخورده ک تموم شده تا دوباره مرده میبینه؛ دیگه بعد از ی اتمام حجت حسابی طلاقش داد