خانمش بهش خیانت کرده باشه اما بازم باهاش زندگی کنه؟ خیلی برام سواله اخه من خیلی دیدم که مرده خیانت کرده اما خانمه داره میسازه و زندگی میکنه اما تا حالا نشنیدم بگن خانمی خیانت کرده و مرده بخشیده
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
عاره دخترعمه من ۱۲ سالش بود با ی پسر میحرفید بابا ومامانش فهمیدن شوهرش دادن بعدش به بهونه اینکه نامزدش بهش توجه نمیکنه با ی پسر میحرفید البته در حد چت بود بعدش نامزدش فهمید دعوا و تهدید و اینا دختره هم چون باکره نبود قالب کردن بهش البته از نامزدش الانم حاملس ۱۶ سالشه بزور عروسیشونو راه انداختن
همسایه مامان من ک سال اول ازدواجشون شوهرش با چنتا دانشجو پسرمچشو گرفت ی چند ماه بعدش دعواهای خیلی بدی داشتن ک همیشه صدای کتک کاریشون تو کوچه بود ولی مرده طلاق نداد بعد چند سال دوباره خانومه با یکی از مردای همسایه ریخت رو هم باز شوهره فهمید و ی شب دعوای خیلی حسابی ت کوچه شد ک شوهر زنه مردرو تا جایی ک خورد کتک زد تا پلیس اومد جداشون کرد ولی بازم طلاق نداد الانم داماد داره ولی انگار خانومه دیگه عاقل شده
من از نزدیک دیدم دو تا بچه داشتن تا ۷ سال مرده با زنه ساخت و طلاقش نداد همشم میگفت صرفا بخاطر بچه هام؛ هر سری هم زنه قسم میخورده ک تموم شده تا دوباره مرده میبینه؛ دیگه بعد از ی اتمام حجت حسابی طلاقش داد