2777
2789
عنوان

خرابی بینی

121 بازدید | 25 پست

خدای من با غم‌ بینی خراب شده چیکار کنم؟روزی هست تا قرص آرامبخش تو این سن میخورم از بیست و چهار ساعت بیست ساعتشو‌ خوابم...حملات پنیک کردم...خانواده ام از دستم خسته شدن...چیکار کنم؟تا سر سال که برم تهران ترمیم، جونم درمیاد می‌خوام پیش بهترین دکتر برم ترمیم ولی نمی‌دونم بینیم درست میشه یا نه با این حجم از تخریب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چیکار کرده مگه

خیلی کوچیکش کرده تمام غضروف هامو نابود کرده...پره های بینیمو بریده انداخته دور...جمع به سمت داخل...دکتر تقوی گفت ماه دیگه بیا تهران ببینمت که اگر لازم بود برای سر سال نوبت ترمیم بذارم برات

عزیزم چیشده بینیت؟ منم بزرگه حدود یازده ماه و خورده ای عمل کردم بزرگ و از کنار کشیدست نیم رخ .میگن و ...

خوش به حالت کاش مال منم بزرگ بود...بزرگ باشه درمان داره ولی کوچیک باشه پیوند غضروف میزنن...ماله منو اندازه ی بچه ی دوساله کردم...حاضرم کل زندگیمو بدم ولی بینی قبلیمو داشته باشم

یه دکتریم هست تو تهران دکتر الهه خرمی میگن ترمیمی ها رو عالی عمل میکنه کارش خیلی خوبه

من حاضرم هر دکتری هر مبلغی باشه پول بدم اما بینیم خوب بشه به خدا حاضرم میلیارد پول بدم اما تو این سن این همه قرص اعصاب نخورم...همش خوابم اون چهار ساعت هم که بیدارم گریه میکنم از دانشگاه هم برام اخطار اومده

من حاضرم هر دکتری هر مبلغی باشه پول بدم اما بینیم خوب بشه به خدا حاضرم میلیارد پول بدم اما تو این سن ...

الان چند وقته که عمل کردی شاید خودت فکر میکنی خیلی کوچیکه من بعد یک سال کامل جا افتاد و شکل واقعیشو نشون داد 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

خوش به حالت کاش مال منم بزرگ بود...بزرگ باشه درمان داره ولی کوچیک باشه پیوند غضروف میزنن...ماله منو ...

فقط مشکلت کوچیکیشه؟ شاید راهی باشه ان شاالله. ولی مال من بزرگه🙁اونم یچیز.بازم شکر الهی سلامت باشی همیشه عزیزم

الان چند وقته که عمل کردی شاید خودت فکر میکنی خیلی کوچیکه من بعد یک سال کامل جا افتاد و شکل واقعیشو ...

من دو ماهه عمل کردم...همه میگن چقدر کوچیک شده...دیشب مهمون اومده بود خونمون همشون مسخره کردن گفتن این نصف دماغتم می‌کند دیگه...من صورتم درشته این بینی فاجعه است تو صورتم

فقط مشکلت کوچیکیشه؟ شاید راهی باشه ان شاالله. ولی مال من بزرگه🙁اونم یچیز.بازم شکر الهی سلامت باشی ه ...

آره فقط کوچیکه...خیلی هم قرینه کوچیک شده...اصلا انگاری از اول کوچیک بوده...خیلی تمیز اما متاسفانه خیلی کوچیکه...دکتر تقوی می‌گفت برای بزرگ کردن حداقل پره ها باید پیوند غضروف بزنم اونم نه الان سر سال