2777
2789
عنوان

خانما چکار کنم مورچه ها از خونمون برن

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 27 پست

هر موجودی که باعث آزاره باید نابود کرد. منم از دست مورچه های خونمون کلافه شدم.‌وای یک ذره خوردنی جایی باشه همچین میزیزن سیاه میشه دورش.تا توی ظرف عسل هم‌رفتن.‌

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلفل سیاه ؟ 

دارچین فلفل قرمز وسیاه من ریختم دیگه نیومدن

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

من خونه ی قبلیمون از کنار در یه سوراخی بود میومدن اونجا رو گرفتم بازم راه پیدا میکردن میومدن تازه بالدارم بودن اصلا وحشتناک تو نت خوندم سرکه اسپری کنی میرن چون از بوی سرکه بدشون میاد منم دقیقا  سرکه زیاد و با کمی اب قاطی کردم ریختم تو ظرف اسپری کردم روزی دوبار تمام درو اطرافشو دیگه نیوندن

والا شوهرم نمیذاره من بکشمشون میگه برکت خونه هستن

دو ماه پیش دوتا مورچه از درز هی اشغال و خاک میریختن بیرون منم تمیز می‌کردم که ی بار مورچه ها با جاروبرقی تمیز کردنی رفتن دیگه حالا شوهرم میگه چرا اونارو کشتی

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین

من چند تا خونه عوض کردم. و جالبه مورچه های هر خونه یک مدل بودن. یک خونه بودم مورچه ها فقط از گوشه فرش میرفتن اگه آشغال نونی برنجی چیزی پیدا میکردن میبردن. گاهی زیر فرش و میومدم جارو کنم میدیدم طفلی ها خونه ما رو تمیز کردن و هر چی خرده ریزه غذا بوده جمع کردن.اصلا تو قند و مواد غذایی که تو کابینت بود نمیرفتن. من اصلا سم نزدم و ۵ سال با هم به خوبی زندگی کردیم 😅حتی دوستشون داشتم.

اما وایییی این خونه اومدیم چیزی بنام لانه مورچه پیدا نمیکنم. فقط میان حمله میکنن به مواد خوردنی . قند و شکر و عسل. همونجا هم میخورن چیزی نمیبرن🤣🤣تنبل هستن. جرات نمیکنم یک دونه شکر بریزم رو کابینت همه شون جمع میشن.‌رژه میرن روی کابینت ها

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
والا شوهرم نمیذاره من بکشمشون میگه برکت خونه هستن دو ماه پیش دوتا مورچه از درز هی اشغال و خاک میریخ ...

میگن اگه باعث آزار و اذیت باشه کشتن مورچه اشکالی نداره