2777
2789
عنوان

دانشجو ها لطفا چند لحظه

116 بازدید | 14 پست

دوستان من برای ثبت نام کارشناسی اولویت اول تهران شمال زدم کلا میخوام که تهران شمال هم برم ولی کافی نتی گفت که یجا دیگه هم بزن اگه یهو قبول نشدی اونجا بری تهران مرکز زدم 

الان من کلا فقط میخوام که تهران شمال برم معدل هم ۱۶:۰۴ بنظرتون همون اولویت اول قبول میکنن یا بنظرتون برم ویرایش تهران مرکزو حذف کنم چیکارکنم 

اره دانشگاه آزاد اولویت اول مهمه راستم گفته بهت اگه شمال دو نیاری نزده باشی مردودی

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

دیگ زدن تهران مرکز تاثیری در شمال نداره

اگه قبول بشی که میشی

قبولم نشی که میزنه تهران مرکز اگ بشی که بازم میتونی نری اگ نخوای چیزی نمیشه

عملا مشکلی نداره زدن اون گزینه

در مورد قبولیش اطلاعات ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من تهران مرکزم تهران شمال اگه قبول نشی تهران مرکز نمیشی نگران نباش اگرم بشه ۱ درصد انتق ...

سلام عزیزم خیلی ممنون 

اگه بشه و انتقالی بدن که خیلی خوبه چون من تهران شمال دانشگاشو دیدم ولی تهران مرکز تا حالا نرفتم 

قبلا ولیعصر بود الان شما اطلاع داری برای معماری کجا انتقال پیدا کرده دانشگاه

سلام عزیزم خیلی ممنون  اگه بشه و انتقالی بدن که خیلی خوبه چون من تهران شمال دانشگاشو دیدم ولی ...

تهران مرکز تو دانشگاهای آزاد تهران مقامش دومه اولیش علوم تحقیقاته میگن دانشگاه خوبیه ولی خوب تو علاقه ی شخصیته.انتقالیم صد در صد میدن ولی دوندگی داره.دانشگاهم یه کوچولو بالاتر از میدون پونک