2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آسون بود خیلی خوب یادم نیست ولی یادمه زبان عربی و انگلیسی و ریاضی و ادبیات و دین و زندگی بود

الان سر کاری؟چطوریه توضیح میدی؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
عزیزم میشه بگین واسه مصاحبه چی ازتون پرسیدن؟ من آزمون دادم قبول شدم ولی یکساله منتطر مصاحبه ام که کر ...

ایوای منم آزمون دارم میشه بگی چجوری خوندی؟سوالا درچه حدی بودن مثل کنکور بود یاراحت بود فقط اون ۳تادرسه؟

ایوای منم آزمون دارم میشه بگی چجوری خوندی؟سوالا درچه حدی بودن مثل کنکور بود یاراحت بود فقط اون ۳تادر ...

سوالا راحته امتحان کتبی .ولی اگه رشتت تجربی نباشه یا متاهل نیستی اگه رقیبات این دوتا رو داشته باشن تو هرچقدم نمرت بالا باشه تو مصاحبه رد میشی من رشتم انسانی بود متاهل بودم ولی واسه این رد شدم

سوالا راحته امتحان کتبی .ولی اگه رشتت تجربی نباشه یا متاهل نیستی اگه رقیبات این دوتا رو داشته باشن ت ...

من زبان میخوام نزنم چون بلونیستم هیچی میخوام فارسی ودینی هاروخوب بخونم ولی نمیدونم سوالا ازکتابه یا ازکوه وباغ میارن میدن.رشتمم تجربیه ومتاهل ولی چراباید لحاظ کنن؟

من زبان میخوام نزنم چون بلونیستم هیچی میخوام فارسی ودینی هاروخوب بخونم ولی نمیدونم سوالا ازکتابه یا ...

زبانو حتما بخون که نمرت بره بالا تو فکر نباش سوالا خیلی سادن البته برا ما که اینطور بود