aفسooنgar مدیر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 132 عنوان بهورزی😥 | مشاهده متن کامل بحث + 16969 بازدید | 194 پست سلام کسی میدونه برای آزمون بهورزی چه کتابایی باید بخونیم خاهشا جواب بدید 😭😭 1399/06/18 | 22:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 سلام عزیزم شما دادین آزمون بهورزی رو ؟ میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 زبانو حتما بخون که نمرت بره بالا تو فکر نباش سوالا خیلی سادن البته برا ما که اینطور بود شما قبول شدی آزمون رو ؟ سطح سوالات چجوری بود ؟ سخت بود مث کنکور یا ن ؟ میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
آبگرمکن عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 4696 شما قبول شدی آزمون رو ؟ سطح سوالات چجوری بود ؟ سخت بود مث کنکور یا ن ؟ سوالا آسوته مثل کتکور تمیست ولی دراون حدبخوتن که برات آسون باشه
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 سوالا آسوته مثل کتکور تمیست ولی دراون حدبخوتن که برات آسون باشه سوالای استخدامی خوندم خدا کنه بیان از اینا .شما خوده کتاب خوندی ؟ قبول شدی ؟ چن شد نمرت؟ چنتا سوال بود از هر درس؟ زبان و چجور زدی؟ میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
آبگرمکن عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 4696 سوالای استخدامی خوندم خدا کنه بیان از اینا .شما خوده کتاب خوندی ؟ قبول شدی ؟ چن شد نمرت؟ چنتا سوال ب ... من کتاب رو خووندم.نمررو نگفتن فقط اسامی بوود
maryam۱۳۷۷۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 39 شما قبول شدی آزمون رو ؟ سطح سوالات چجوری بود ؟ سخت بود مث کنکور یا ن ؟ 😑😑😑امروز ازمون داشتم منخونده بودم کنکوریییییی هابعدسوالا درحد ی بچه اول ابتدایی بود اونم نه ازکتاب بیشترش اطلاعات عمومی کلا ۶۰تاسوال بود ۳۰تاش اززبان دینی وفارسی اونم اسوووون ها قرابت فلان نداده بودن ۳۰تای بقیه هم از اطلاعات سیاسی
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 😑😑😑امروز ازمون داشتم من خونده بودم کنکوریییییی ها بعدسوالا درحد ی بچه اول ابتدایی بود او ... منم امروز آزمون دادم . کدوم استانی شما ؟ میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 😑😑😑امروز ازمون داشتم من خونده بودم کنکوریییییی ها بعدسوالا درحد ی بچه اول ابتدایی بود او ... همه رو زدی یعنی؟ میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 من کتاب رو خووندم.نمررو نگفتن فقط اسامی بوود چقد طول میکشه جواب رو بگن ؟ کی به شما اطلاع دادن و قبولی؟ میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
آبگرمکن عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 4696 چقد طول میکشه جواب رو بگن ؟ کی به شما اطلاع دادن و قبولی؟ والا ۱سال طول کشید خودشون اطلاع میدن بهتون
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 والا ۱سال طول کشید خودشون اطلاع میدن بهتون وااااای یه سال😯😯😯😯 میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
maryam۱۳۷۷۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 39 همه رو زدی یعنی؟ نه بابا من قانون نخونده بودم که همروبزنم بیشترسوالا اطلاعات سیاسی واطلاعات عمومی بود فک نکنم قبول شم من
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 نه بابا من قانون نخونده بودم که همروبزنم بیشترسوالا اطلاعات سیاسی واطلاعات عمومی بود فک نکنم قبول شم ... من از چنتا سایت مختلف سوال استخدامی دانلود کردم خوندم اکثرشون اومده بودن . ولی زبان رو از اطلاعات قبلیم زدم نمیدونم دیگ درستن یا ن انشالله قبول میشی .نگفتن بهتون کی جواب میاد؟ میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 تبریز رقیبات چن نفرن ؟ میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊