2777
2789
زبانو حتما بخون که نمرت بره بالا تو فکر نباش سوالا خیلی سادن البته برا ما که اینطور بود

شما قبول شدی آزمون رو ؟ سطح سوالات چجوری بود ؟ سخت بود مث کنکور یا ن ؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالا آسوته مثل کتکور تمیست ولی دراون حدبخوتن که برات آسون باشه

سوالای استخدامی خوندم خدا کنه بیان از اینا .شما خوده کتاب خوندی ؟ قبول شدی ؟ چن شد نمرت؟ چنتا سوال بود از هر درس؟ زبان و چجور زدی؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
شما قبول شدی آزمون رو ؟ سطح سوالات چجوری بود ؟ سخت بود مث کنکور یا ن ؟

😑😑😑امروز ازمون داشتم من

خونده بودم کنکوریییییی ها

بعدسوالا درحد ی بچه اول ابتدایی بود 

اونم نه ازکتاب بیشترش اطلاعات عمومی کلا ۶۰تاسوال بود ۳۰تاش اززبان دینی وفارسی اونم اسوووون ها قرابت فلان نداده بودن ۳۰تای بقیه هم از اطلاعات سیاسی

😑😑😑امروز ازمون داشتم من خونده بودم کنکوریییییی ها بعدسوالا درحد ی بچه اول ابتدایی بود  او ...

منم امروز آزمون دادم . کدوم استانی شما ؟

😑😑😑امروز ازمون داشتم من خونده بودم کنکوریییییی ها بعدسوالا درحد ی بچه اول ابتدایی بود  او ...

همه رو زدی یعنی؟

من کتاب رو خووندم.نمررو نگفتن فقط اسامی بوود

چقد طول میکشه جواب رو بگن ؟ کی به شما اطلاع دادن و قبولی؟

والا ۱سال طول کشید خودشون اطلاع میدن بهتون

وااااای یه سال😯😯😯😯

نه بابا من قانون نخونده بودم که همروبزنم بیشترسوالا اطلاعات سیاسی واطلاعات عمومی بود فک نکنم قبول شم ...

من از چنتا سایت مختلف سوال استخدامی دانلود کردم خوندم اکثرشون اومده بودن . ولی زبان رو از اطلاعات قبلیم زدم نمیدونم دیگ درستن یا ن 

انشالله قبول میشی .نگفتن بهتون کی جواب میاد؟