2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تروخدا بگید من چی بخونم هفته اینده ازمون دارم قسم میدم زبان انگلیسی خوب بلد نیستم چکار کنم از ت ...

سلام عزیزم منم 21ام همین ماه آزمون دارم اما نمیدونم تستای ک از سایت گرفتم بخونم یا خود کتابا..شما متوجه  نشدی کدوم بهتره؟

https://t.me/behvarz1400 نمونه سوال آزمون مصاحبه تو این کانال هس دوستان سوال هم کسی داشت میتونه بپر ...

سلام من میخوتم برا ازمون بهورزی ثبت نام کنم ۲۱ سالمه و ترم ۱ علوم تربیتی هستم ازمونش سخته باید چیا رو بخونیم؟میشه کمکم کنید

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵
سلام من میخوتم برا ازمون بهورزی ثبت نام کنم ۲۱ سالمه و ترم ۱ علوم تربیتی هستم ازمونش سخته باید چیا ر ...

سلام شما باید آزمون دیپلمشو شرکت کنید سخت نیست سژح سوالات متوسطه از کتابای دینی و ادبیات و زبان انگلیسی سوال میاد  برای ثبت نام هم توضیحاتی ک می‌فرستم مطالعه کنید 

استان به استان فرق داره

اول اینکه خانه بهداشت روستای خودتون یا روستای کناری باید نیرو بخوان 

بعدش معمولا هر دو یا سه سال آزمون برگزار میشه و نیرو میگیرن 

برا آزمون یا دیپلم باید باشید یا کاردانی کارشناسی مرتبط مثه بهداشت مامایی و پرستاری که اولویت با افراد دارای کارشناسیه مرتبط اگه کسی از اونا تو روستا اصلی قمر و همجوار نبود و ثبت نام نکرد اون موقع از بچه ها دیپلم ثبت نام به عمل میاد 

تو روند ثبت نام شرط سنی و بومی بودن و پایان خدمت برا اقایون و.. نیازه

بعد اگه میخواست

یا اگهی تو سایت دانشگاه علوم پزشکی مربوط میذارن

به خانه بهداشت هم میگی خبرت کنن اگه فراخوان اومد

دقیق ترشم ک گفتم میتونی شماره نیرو انسانی دانشگاه علوم پزشکی ک شبکه بهداشتتون زیر مجموعه شه می گیری زنگ بزنی بپرسی برنامه برا برگزاری استخدام بهورز دارید یا نه

@behvarz1400

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام شما باید آزمون دیپلمشو شرکت کنید سخت نیست سژح سوالات متوسطه از کتابای دینی و ادبیات و زبان انگل ...

ما سه نفریم یکیشون لیسانس حسابداری و ۲۵ سال سنشه و اهل روستا هست  یکیشکن دیپلم علوم انسانی و ۲۰ سالشه خونشون اصفهانه و اینکه تو همون روستا ب دنیا اومده و منم ۲۱ سالمه علو انسانی بودم و ترم یک علوم تربیتی هستم و توی روستایی ک بهورز میخوا ب دنیا اومدم و تا هفت سالگی اونجا بودم الانم میرم و میام اونجا ب نظرتون منو قبول میکنن ک بخوام ازمون بدم؟؟؟

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵
ما سه نفریم یکیشون لیسانس حسابداری و ۲۵ سال سنشه و اهل روستا هست  یکیشکن دیپلم علوم انسانی و ۲۰ ...

فک کنم یه جواب رسیدید تو تلگرام گفتم 

ایشالا ک قبول کنن

سلام از کجا باید نمونه سوالاتو دانلود کنیم میشه بگین لطفا

هم تو سایتای مختلف هس هم تو تلگرام یه دونه نمونه سوال اصلی خود آزمون هم هس تو تلگرام من گذاشتم میتونید اونجا دانلود کنید بچه هام هستن از تجربیات اونام میتونید استفاده کنید تو گروه 

https://t.me/BehvarziGp/86637