2777
2789
عنوان

همسرم منو نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 59 پست
بعضی از مردها کلا خیلی سردهستن. باهاش حرف بزن،وبگو مشکل داری و باعث ناراحتیت میشه اینکارش،اگه حل نش ...

تنها کاری ک مثلا میکنه اگه شب با هم باشیم پیشم میخوابه و اصرار هم داره پیشم باشه حتی اگر جایی مهمان باشیم

نه گفت به خاطر درست اذیت میشی 

عزیزم این ماجرای عشق سابق داره تو رو به اشتباه میندازه این اقا شاید سرده یا یه مشکلی داره 

باهاش حرف بزن باورم نمیشه باهاش حرف نزدی 

بهت ابراز علاقه کلامی میکنه؟

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این ماجرای عشق سابق داره تو رو به اشتباه میندازه این اقا شاید سرده یا یه مشکلی داره  باه ...

اونطوری ک بگم خیلی علاقه اشو نشون بده نه .

ولی حواسش بهم هست جایی دعوت شه اگه من دعوت نباشم نمیره .

یا موقع شام تو مهمونیا کاملا حواسش هست 

اهان واسه کنکورم مدام چیزای مغذی میخرید.

چند بار صداشو شنیدم که به خونوادش میگفت اگه مثلا بازم به شبنم ب شبنم بی احترامی کنید دیگه نمیام اینجا.

یا مثلا جایی بدونه اذیت میشم یا پیشم میشینه یا بهونه میاره ک زود بریم از اونجا.صبح حا هم برای درس بهم تلفن میزد ک یک وقت خواب نمونم و بتونم درس بخونم میدونس ب خاطر خستگی ممکنه خواب بمونم

محبتش اینطوریه بیشتر نه کلامی .

بعضی از مردها کلا خیلی سردهستن. باهاش حرف بزن،وبگو مشکل داری و باعث ناراحتیت میشه اینکارش،اگه حل نش ...

اخه شخصیتش یک جوریه .یک غرور خاص داره .

در کنار محبتاش بازم یک غروری داره ک اذیتم میکنه باهاش راحت حرف بزنم

اونطوری ک بگم خیلی علاقه اشو نشون بده نه . ولی حواسش بهم هست جایی دعوت شه اگه من دعوت نباشم نمیره . ...

عزیزم این خصوصیات خیلی عالیه که داره ولی مثل برادر دلسوزه که هوای خواهرش داره

عزیزم حتما باید از یه مشاور کمک بگیری همینطور که خودتم میدونی

ولی من اگه جات بودم اولین کارم این بود که شبها قبل از خواب میبوسیدمش شب بخیر میگفتم تا ببینم واکنشش چیه چند شب اینکارو میکردم بعدش اگه واکنش نشون نمیداد باهاش جدی صحبت میکردم 

عزیزم این خصوصیات خیلی عالیه که داره ولی مثل برادر دلسوزه که هوای خواهرش داره عزیزم حتما باید از یه ...

اره واقعا .

پس فردا قراره بیاد دنبالم .

از الان استرس دارم بازم .

انشالله ک خودش بیاد جلو میترسم غرورم خرد شه

اره واقعا . پس فردا قراره بیاد دنبالم . از الان استرس دارم بازم . انشالله ک خودش بیاد جلو میترسم ...

ببین یه بوس ساده میخوای بکنی دیگه غرورت خرد نمیشه به این فکر کن که میخوای واکنششو ببینی

ببین یه بوس ساده میخوای بکنی دیگه غرورت خرد نمیشه به این فکر کن که میخوای واکنششو ببینی

اره راست میگی .

باشه اینکارو امتحان میکنم به قول شما ببینم چکار میکنه .

انشالله ک تو فاز غرور نره مثل دخترا

عکس خودت و نامزدت لطفا ؟ 😅

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
اره راست میگی . باشه اینکارو امتحان میکنم به قول شما ببینم چکار میکنه . انشالله ک تو فاز غرور نره ...

اخه چه غروری زنشی

ببین میتونی از جملات محبت امیز استفاده کنی بگی عزیزم خیلی دوستدارما خیلی برام عزیزی نمیدونم برو بگرد اخر پیامات بفرست ببین واکنشش چیه اونم جواب میده به همین شکل

از همین کارای ساده ساده میتونی بفهمی چیکار باید بکنی

سلام عزیزم چیکار کردی کنکور رو؟

خوشبه حالت چ اراده ای داری

من ۲۰ سالمه درسم و هوشم خیلی عالی بود میشه یه راهنمایی کنی منو خدا خیرت بده

بخوام برای پرستاری یا پزشکی بخونم از کجا شروع کنم فکر کن صفر صفر باشم؟ 

میدونم موقعیت خوبی نبود برای سوالم اما تونستی جوابمو بده😍🌼