2777
2789

ام

ببخشید من دنبال یه رمانم میشه کمکم کنید 

درمورد دوتا دختر که فکر کنم اسماشون آنا و رویا بود آنا خیلی دختر آروم و گوشه گیری بود و خانواده ثرومتمد داشتن رویا زبون دراز بود و دانشجوی وکالت بود فکر کنم وآنا با پدر و برادرش و نامادریش زندگی میکرد و پدر آنا از دخترش برای قراردادهاش استفاده میکرد و به عقد دیگران در میاوردش ولی میگفت که ایدز داره برای اینکه بهش دست درازی نکن داخل یکی از قراداد ها با پسری به اسم امیر عقد میکنن که پسر مومن و کمی وسواسی بوده و امیر قبلا یه زن داشته که مرده خیلی دوسش داشته یه بار که آنا رو بخاطر پوششی که داشته پلیس میگیره زنگ‌میزنن امیر میگه من زنی ندارم به این اسم و رویا امیرو مجبور میکنه بیاد آنا رو آزاد کنه و امیر تو خونه اش با آنا مثل جذامی ها رفتار میکنه نمیزاره به چیزی دست بزنه نمیزاره به اتاق زن قبلیش بره و بعد یه اتفاق هایی امیر آنا رو میره تو شرکت امیر اینا کار کنه و اونجا به کسی نمیگن زن و شوهریم برای همین بقیه کارکنان از اینکه آنا حقوق بیشتر میگیره اذیتش میکنن که بعد ماجراهایی اتفاق میفته که امیر عاشق آنا میشه ممنون میشم اسم رمان بگین

منم دنبال یه رمان میگردم دختره با پس فامیلشون عقد بود بعد واسش پاپوش درست میکنن که عاشق برادر نامزدشه و خواهرشم به خاطر این خودکشی کرده نامزدشم جدا میشه ازش تنهایی میره سره کار مامانشم معلوم میشه مادر خودش نیست و خیلی اذیتش میکنن سره همین قضیه اخرم معلوم میشه کاره دختری بوده که عاشق اون پسره نامزدش بوده یه سری داستانای جنایی هم اتفاق میفته و ‌....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان از عشق تا جنون رو بخون محشره رفته رفته خیلی جذاب میشه یه جورایی شبیه فیلم سام و نرگس 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
ممنون حتما میخونم😊❤️🙌

وای ن نخون😞 اولش قشنگ بود بعدش غمناک شد از سر شب ک خوندم حالم گرفته شد پسره سرطان گرفته ینی میمیره؟☹️ 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)