2777
2789

برای زیست دوازدهم کتاب آی کیو داره ولی می خواد یک کتاب که همه نکته های مهم کنکوری داره تو درسنامه  بگیره از بین خیلی سبز و میکرو ونشر الگو کدومش خوبه 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الگو داشتم اصن خوب نیست تستاش آبکیه به نظرم خیلی سبز واقعا خوبه فقط درسنامش زیاده

نزن این حرفو همه اکثر کسایی که پزشکی و پیرا آوردن تألیفای  اشکان هاشمیو خوندن

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎
من یازدهم رو با الگو خوندم قسم میخورم تستاش دو هزار ارزش نداشت

من سه سال رو با الگو خوندم قسم میخورم بهترین تستها رو داره ..  سلیقه اس دیگه 

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎
چی قبول شدی ،عزیزم؟

نیومده هنوز😔😒

انشالله موفق باشی ،عزیزم میشه بگی از چه دی وی دی هایی با کدوم استادا و چه کتابایی استفاده کردی؟

ممنونم ... من عربی رو با خیلی سبز خوندم ماه آخر با ایادفیلی دوره کردم ... شیمی رو خیلی سبز خوندم و فیلمهای شیروانی رو دیدم آخرشم با میکرو طلایی گاج دوره کردم ... زبان رو شهاب اناری خوندم با جمعبندی خیلی سبز دوره کردم ... ادبیات رو سیرتاپیاز گرفتم با کتاب آزمون ادبیات گاج دوره کردم ... فیزیک رو خیلی سبز گرفتم دهم و یازدهم رو دوازدهم رو خط ویژه بعد با جمع بندی فیزیک خیلی سبز دوره کردم ... ریاضی رو خط ویژه گرفتم کلا همه رو با مولتی ویتامین ریاضی دوره کردم ... زیست رو نشر الگو خوندم آخرش با موج آزمون الگو دوره کردم ... دینی رو هم کلا خیلی سبز بگیر بعد با آیات و نکات میکرو مینی گاج دوره کن ... همه رو گفتم ؟ چیزی جا موند بگو آها فیزیک رو سی دی های کامیار رو هم دیدم و ریاضی هم سی دی های منتظری