2777
2789
عنوان

بوی بد بدنم زندگیمو بهم ریخته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 122 پست
هر روز ۲بار حموم کن شبا حتمااا برو حمومو بخواب ضدعرق بگیز و بزن به بدنت و خوشبو کننده روهم خالی کن ...

زیاد حموم کردن کلیه رو مریض میکنه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

لباسای قدیمیتو دور بریز..‌یه سری لباس هس خصوصا اینا ک جنسش پلاستیکه یه مدت ک بپوشی وکهنه بشه نیشوری بعد ک میپوشی ب ساعت نکشیده بو گند میگیره لباس نو و نخی بپوش...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کبد چرب درمان داره ارثی نیست معمولا فقط مستعد بیماری هستین گ میتونید پیشگیری کنید یکی از ساده ترین ر ...

خوردن آب سرد یا نخوردن؟

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
تاثیر داره؟من‌ امشب میخوام بزنم کاش بشه

گلم یه چیزی بهت میگم واقعا معجزه میکنه

حتما امتحانش کن

بعد حموم پماد زینک اکساید بمالون به زیر بغلت یعنی باور کن یماه هم نری حموم عمراااا بدنت بود بده

حالا تمیزای نی‌نی سایت میان میگن وااااای یعنی تو ماه ب ماه میری حموم خخخخخخ

مزاح بود دوستان

اما باور کنین خیلی خووووووبه

یه چیز ویگه هم هست سنگ مرداب اونم عالیه مثل خاکه بعد حموم میزنی زیربغل