2777
2789
عنوان

بوی بد بدنم زندگیمو بهم ریخته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پودر عرق گیر گیاهی دارم ۱۰۰ گرم ۴۸ تومن مرداب سنگ و زاج و اینها نیست از گیاهای مخصوص دارویی درست شده یعنی زدین حداقلللل سه روز بدون بویین البته بعضیا بدنشون فرق داره ممکنه یک روز تا دوروز نگهداره

خلاصه ک یچیز گیاهی و بی ضرره مقدار زیاد قیمت مناسب

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

هرکی خواست ریپلای کنه ای دی بگیره توضیحات بیشتر بدم باز

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دوست عزیز به خاطر تغذیه میتونه باشه و خیلی جیزای دیگه از اول اینجوری بودی یا جدیدا اینجوری شدی ژنتیک هم عامل اصلیشه برو دکتر غدد حتما 

منم یکی از همکارای خانوم اینجوری بود لاغرم بود ربطی به چاقی نداره حتی می ووند شرکت لباساشو عوض میکرد ولی هم خودش اذیت میشد هم اطرافیان در رفت دکتر تا حدود زیادی حل شد

دوست عزیز به خاطر تغذیه میتونه باشه و خیلی جیزای دیگه از اول اینجوری بودی یا جدیدا اینجوری شدی ژنتیک ...

دکتر غدد؟

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!
من از طب سنتی گرفته تا دکتر حسین خدمت تهران رفتم  هرجا هردکتری که فکرشو بکنین رفتم هرجا میرفت ...

مگه میشه؟؟؟؟؟؟واییی چقد بد

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!