2777
2789
عنوان

بوی بد بدنم زندگیمو بهم ریخته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خودت اینطور حس میکنی

ولی کلا منم حساسم ولی راهکارم اینه ک هروز دوش میگیرم و وقتی هم گرمم بشه در طول روز یا موقع اشپزی عرق کنم با پارچه مخصوص که کنار گذاشتم خیسش میکنم و زیر بغلمو تمیز میکنم و لباسمو عوض میکنم 

اینطوری در طول روز دیگه بو هم نمیگیری پاک میشه

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
اره کبد چرب ارثیه تو خانوادمون  چیکار کنم پس؟

از خوشبو کنندەهای شیمیایی کمتر استفادە کن چون بعد یە مدت دیگە جواب نمیدە بدتر اونم یە بوی نامطبوع ایجاد میکنە در عوض برو دکتر غدد

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!
اره کبد چرب ارثیه تو خانوادمون  چیکار کنم پس؟

پس همونه خاک شیر بخور عرق کاسنی و شاهتره بخور غذاهای چرب و مونده نخور سرخ کردنی شیرینی کیک کاکائو نوشابه آبمیوه گاز دار نخور

خودشناسی DNA plus

[QUOTE=154375435]تاثیر داره؟من‌ امشب میخوام بزنم کاش بشه[/

یه ضد عرق هست دیجی کالا داره درایسول 80 تومنه ولی من راضی بودم خیلی ها راضی بودن خودت تو نظرها بخون من همه چی استفاده کردم ولی این عالی بود

فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  

مشکل شمارو داشتم به شدت خیلی بیشتر 

درخواست دوستی بده خصوصی بگم