2777
2789

بچه ها من هر دو ورزق رو خریدم الان فکر کنم ۷ ماهه اقدامم ن من ن شوهرم هیچ مشکلی نداریم دکترام قرص نمینویسن میگن طبیعی باردار میشی من حوصلم نمیکشه میخوام زود نتیجه بگیرم چند ماهه دقیق سر وقت پریود میشم خیلی خوشحالم میخوام یکی از این دوتا قرص رو امتحان کنم شاید نتیجه بگیرم ب نظر شما کدومش نتیجه بخش تره ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لتروزول عوارض کم تری داره

از شب سوم تا ۵ شب ، شبی یه دونه

.

کلومیفن من خوردم بارداریم پوچ بود، یه جورایی کاذب بزرگ میکنه تخمک...

ولی زودتر نتیجه میده و قوی تره

از شب پنجم تا ۵ شب دستورش

.

هر دو ماه اول یه دونه، ماه دوم دوتا

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

منم مثل تو ۵ ماه هر ماه روزی ۱۲ تا قرص و هرماه ۶ تا امپول میزدم دکتر م گفت طبیعی باردار میشی این ماه طبیعی اقدام کردم

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
پریودیات نامنظم بود

اره عزیزم با تاخیر ولی چندماهه سر ساعت برای همبن میخوام زدتر با قرث نتیجه بگیرم من هر ماه سونو میدم کبست نداشته باشم دکتر سونو بهم گفت قرص بخورم نتیجه میگیرم 

روزی ۳ تا استرادیول ۲ متفورمین ۴ تا پرژسترون ۱ زینک ۱ اسید فولیک ۱ ویتامین دی میخورم ۳ تا hcj     

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
لتروزول عوارض کم تری داره از شب سوم تا ۵ شب ، شبی یه دونه . کلومیفن من خوردم بارداریم پوچ بود، یه ...

اهاااا یعنی من از روز سوم بخوام شروع کنم نیاز نیست دوتا دوتا بتورم؟چون اولین بارمه ۵ تا بخورم بسته؟

منم مثل تو ۵ ماه هر ماه روزی ۱۲ تا قرص و هرماه ۶ تا امپول میزدم دکتر م گفت طبیعی باردار میشی این ماه ...

اره فقط باید بهش فکر نکنیم ماه بعد صفر میشه ب نظرت اقدام رو چیکار کنم

این قرصا بدرد نمیخوره جز اینکه وزنتو زیاد کنه چیزی برات نداره