2777
2789
عنوان

لتروزول بهتره یا کلومفین کیا نتجیه گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 44 پست
نخور الكي باعث كيست ميشه اينا همش هورموني بجاي اينا وبتامين اي و آيروويت و كيوتن  بخور روي ...

من همه ویتامین های پیش از بارداری رو میخورم  بارها هم کیست گرفتم دفع کررم زیاد برام مهم نیست خخخخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهاااا یعنی من از روز سوم بخوام شروع کنم نیاز نیست دوتا دوتا بتورم؟چون اولین بارمه ۵ تا بخورم بسته؟

آره اولین بار ۵ تا بسه

اگه نشد ماه بعد دوتا

باز اگه نشد یه ماه نمیخوری...دوباره میخوری

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اره فقط باید بهش فکر نکنیم ماه بعد صفر میشه ب نظرت اقدام رو چیکار کنم

اقدام کن مشکلی نداره منم اقدام کردم ۳۱ موعد پری مه دعا کن باردار باشم

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
این قرصا بدرد نمیخوره جز اینکه وزنتو زیاد کنه چیزی برات نداره

ن من این قرصا و با ورزش و پیاده روی مصرف میکنم اصلا دلیل این ک قاعدگیم منظم شده همین پیاده روی روزانمه

اره اگه اثر نکرد ماه بعد از هرکدوم شبی دوتا 

چی داری میگی میخای بکشیش مگ دکتری ک اینجوری میگی دکتر من میگفت بیشتر از ۳ تا نخور تو هرماه 

شاید براش ضرر داشته باشه 

ببین اسی من برا خودت میگم وگرنه اصلن نمی شناسمت اینجا کسی دکتر نیس از تجربه های خودشون میگن ولی بدن هرکسی فرق میکنه 

ببین این دارو هارو بسته ب اندازه فولیکول هات و کار تخمدان هات میدن ن همین جوری الکی 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌