2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاید خوش تیپ ها هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 46 پست

والا چادریا متاسفانه سرشون تو لاک خودشون نیست و کلی اذیت میکنن فکر میکنن پیغمبرن اومدن به راه راست هدایت کنن بقیه رو😐

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم باید اخلاقش خوب باشه ک درمورد شما صدق نمیکنه این چ طرز حرف زدن راجع به دیگرانه،ادم از چادریا توق ...

آخه دخترا ی فامیل مارو که نمیشناسی اینایی توخیابون میبینیرو نمیگم خیلی بد ترمن تاز بامن یه جور دیگه رفتار میکنند 

عشق شوهرم هستم اونم عشق منه    
خوب تو تاپیکا میخونم انگار چادری ها میاد ها از نظر بقیه بدن

اگه چادر از نظر تو قشنگه پس به حرف بقیه نباید اهمیت بدی

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎

حس زیبا بودن ازتون نگرفتم شاید به خاطر درونتون هست

همون داستان هندی قدیمی کلیشه ای که من نازدار و نجیب و  خوشگلم بقیه همه زشت و بی حیان بعد من به چشم نمیام

بعید میدونم چه اینجا چه تو فامیل کسی به پوشش شما کار داشته باشه لطفا شما هم به پوششی که مطابق سلیقه تون نیست کار نداشته باشید و  آنالیز و بدگویی نکنید

بعدشم تیپ بدن نما اصلا جالب نیست گل من یه خانم با شخصیت چه چادری چه غیر چادری هیچ وقت تیپی نمینه و ...

خوب اونا بنی فامیلامون بدن نما میپوشن بعد به من میخندم 

عشق شوهرم هستم اونم عشق منه    
واااابنده خدامگ چی گفت

الان حرف پسندیده ای ک گفته قیافه اونا خوب نیست،چیکار داره اونا تیپ بدن نمامیزنن تازه میگه به زندگی کسی کاری ندارم کاری نداره راجع به پوششون نظرمیده الان چ ربطی ب فامیلاداشت

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
والا چادریا متاسفانه سرشون تو لاک خودشون نیست و کلی اذیت میکنن فکر میکنن پیغمبرن اومدن به راه راست ه ...

همه رو باهم جمع نبند هیچوقت

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎
ادم باید اخلاقش خوب باشه ک درمورد شما صدق نمیکنه این چ طرز حرف زدن راجع به دیگرانه،ادم از چادریا توق ...

خب وقتی ادم رفتار بد ببینه از غیر چادریا چی؟؟؟

رسما همه کسایی که چادر نمیپوشن رو کوبوندی😐خوب و بد هم تو مانتویی هس هم چادری 

تو الان میگی چادریا با ایمانن ازشون توقع میره با ادب باشن چه ربطی داره اخه ادم مانتویی هم میتونه خداشناس باشه شاید حتی بهتراز چادری

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
خوب اونا بنی فامیلامون بدن نما میپوشن بعد به من میخندم 

خودت باش و کاری نداشته باش با چادرت خوش تیپ باش شما

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود
همه رو باهم جمع نبند هیچوقت

تا جایی که اطرافم دیدم همینجوری بوده😶

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
آخه دخترا ی فامیل مارو که نمیشناسی اینایی توخیابون میبینیرو نمیگم خیلی بد ترمن تاز بامن یه جور دیگه ...

عیسی به دین خود موسی به دین خود شما به پوشش اوناچیکارداری بدم رفتارمیکنن اهمیت نده،هرکیم به اندازه خودش زیبایی داره اونام زیباییای خودشونو دارن

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
آخه دخترا ی فامیل مارو که نمیشناسی اینایی توخیابون میبینیرو نمیگم خیلی بد ترمن تاز بامن یه جور دیگه ...

ببخشید ولی اینجوری که با غیظ و حسرت از تیپ دخترای فامیلتون میگی انگار میخوای جاشون باشی ولی موقعیتشو نداری!!! شما اگه میخوای با چادر خوشتیپ باشی بگرد دنبال مد و استایلهای شیک و باحجاب دیگه چرا هی پای دخترای فامیلو وسط میکشی؟!! 

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....