2777
2789
عنوان

ای وی اف

2291 بازدید | 234 پست

سلام 

میشه کسایی که ای وی اف انجام دادن بیان و بگن هر سیکل ای وی اف چقد طول میکشه ؟ 

و اینکه چه مدت بعدش میشه دوباره ای وی اف کرد ؟ 

یعنی من انتقال بدم و نشه دفعه بلافاصله دوره بعد میتونم انتقال بدم ؟؟؟ 

و اینکه چندمین ای وی اف نتیجه گرفتید ؟؟؟ 

ببخشید اینهمه سوال کردم ذهنم خیلی درگیره 😭

انشالله که با دفعه اول بشه 

من که بهم گفتن با ای وی اف هم شانسی نداری 😢

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. آی وی اف توی بهترین حالت 45 روز زمان میبره. چه تخمک خودت چه تخمک بخری. 

منفی بشه. 

آی وی اف دوباره بستگی داره. اگه بخواد عکس رنگی بگیره. یا هورمون به هم ریخته باشه. بعضی ها تا 3 ماه هم فاصله میدن.

من به خودم 8 بار انتقال دادن که هیچ وقت مثبت نشد.

در نهایت تخمک خریدم و رحم اجاره کردم 

مشکلتون چیه عزیزم ؟

ذخیره ام فوق العاده اومده پایین

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
هزینه اش چقدره؟

هزینشو‌نمیدونم 

ولی فرق میکنه مراکز دولتی و خصوصی و اینکه بسته به مشکلتون و .... قیمت بالا پایین میشه این تحقیقی که من کردم 

من از ماه بعد وارد سیکل ای وی اف میشم ☹️ 

تازگیا دکتر گفته ای وی اف فقط 

طبیعی نمیشه 

مرسی از پاسخ کامل شما مشکلتون چی بوده ؟؟؟

خواهش می کنم. 

من بچه اولم رو باردار شدم خودم با دست خودم 8 هفته رفتم سقط عمدی کردم. بعد دیگه نشد باردار بشم عفونت گرفتم و و خیلی چیزها. هورمونم به هم ریخت و ..... گرفتگی لوله و خراشیدگی رحم و .... بعد هم با ای وی اف هم جواب نداد.

سلام. آی وی اف توی بهترین حالت 45 روز زمان میبره. چه تخمک خودت چه تخمک بخری.  منفی بشه.  ...

باسلام و احترام 

ببخشید میشه راجب رحم اجاره ای شرح بدید، چجوریاست، چقدر هزینه و زمان میبره، اگه زحمتی نیست

روزگار عجیبیست، آدم ها، آرام، آرام، ناآرام میشوند
خواهش می کنم.  من بچه اولم رو باردار شدم خودم با دست خودم 8 هفته رفتم سقط عمدی کردم. بعد دیگه ...

اخی عزیزم 😢

خدا انشاالله بزودی دامنتون رو سبز کنه 

الان بدون مشکل باردار نمیشید یا همون عفونت و هورمون نمیذاره ؟ 

من شوهرم فوق العاده ضعیفه 

26سالمه

انشالله که شما این مشکل واستون پیش نیاد

خیلی ممنون از دعای قشنگت