2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2291 بازدید | 234 پست

از تیر ماه در حال انجام ازمایشهای مورد نیاز ivfهستم همسرمم تحت نظر طبق شرایط خودم الان باید داروها رو استفاده میکرد که برم پانکچر اما شرایط اسپرم همسرم خوب نیس بهش دارو دادن بخوره فعلا ولی یه پروسه طولانیه.از روز اول قاعدگی باید بری پیش دکترت داروها رو استفاده کنی میزان دارو بستگی به شرایطتت و تخمکهات داره بعد از حدود 13 یا 14 میگم بستگی به سایز تخمکها داره میری پانکچر بعداگر هایپر نشی بعد 3روز میری انتقال اگر هایپر بشی باید صبر کنی گاهی انقد شدید ک طرف بستری میشه بعد خوب شدن جنین انتقال میدن براش  10 تا 14 روز بعدش ازمایش بتا میدی ببینی بارداری یا نه 

باسلام و احترام  ببخشید میشه راجب رحم اجاره ای شرح بدید، چجوریاست، چقدر هزینه و زمان میبره، اگ ...

الان توی تهران کسی که رحم اجاره میده 25 تا 35 میلیون میگیره.  (که البته طی چند مرحله پرداخت میشه روز انتقال یک میلیون پایان سه ماهگی سه میلیون و پایان 6 ماهگی 6 میلیون و البباقی روز تحویل نوزاد ) و نفقه هم از زمانی که صدای قلب جنین شنیده میشه پایان هر ماه پرداخت میشه) و ماهانه چهارصدهزارتومن نفقه. به این مبلغ هزینه و ویزیت و سونو و اینها رو اضافه کن.

از نظر زمانی که اگه جنین فریز شده داشته باشی . نفر تا بررسی بشه و سونو و آزمایش و دارو بگیره و آماده انتقال بشه همه چی تائید بشه یک ماه زمان میبره تا جنین رو انتقال بدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

26سالمه انشالله که شما این مشکل واستون پیش نیاد خیلی ممنون از دعای قشنگت

قربونتون خواهرم 

انشاالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه 

چند ساله اقدامین چند ساله دارو میگیرید ؟ 

من دکتر سه دوره کلومیفن داد ولی من دو دوره خوردم دوره سوم ماه اینده اس که دیگه نمیخام بخورم میترسم ذخیرمو کم کنه 

میخام برم ای وی اف 

چون دکتر شوهرم گف هچ راهی نداره بااین شرایط فعلا ای وی اف 

الان توی تهران کسی که رحم اجاره میده 25 تا 35 میلیون میگیره.  (که البته طی چند مرحله پرداخت میش ...

بله منم تهرانم، ممنون از زمانیکه در اختیارم گذاشتید

چیز دیگه ای هم هست؟

روزگار عجیبیست، آدم ها، آرام، آرام، ناآرام میشوند
الان توی تهران کسی که رحم اجاره میده 25 تا 35 میلیون میگیره.  (که البته طی چند مرحله پرداخت میش ...

🙏🏼ق🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 خدا دلتو شاد کنه عزیزم 

بابت توضیحتون ممنون 

قربونتون خواهرم  انشاالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه  چند ساله اقدامین چند ساله دارو ...

انشالله🙏

4ساله اقدامم هرچهارسالش چنان داروهای خوردم که نگو شده درعرض 3روز 24تا آمپول زدم ولی قسمت نبود 

سه ماه پیش نیت کردم برم ای وی اف که بی بی چکم مثبت شد آزمایشا مثبت شد منم گفتم پول ای وی اف رو کمک یه بیمار کنم که چندروز بعدش فهمیدم بارداری شیمیای بوده رفتم دکتر دوباره آزمایشو عکس رنگی و این چیزا که دکتربهم گفت هیچ شانسی نداری چندتا از بهترین دکترای شهرمو رفتم که خدایی نازایی هستن همه همین حرفو زدن که دیگه شانسی نداری

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

سلام بچه‌ها منم چند دقیقه پیش تاپیک زدم که تو بیمارستان اکبر آبادی چقدر میشه هزینه آی وی اف؟ اما کسی جواب خاصی نداست بده. خوبه اینجا هستید یه سوالی دارم این بیمارستان دولتی ینی کجاها؟ بعد این قیمتای ۲۵۰۰ یا ۳۵۰۰ واقعیه؟!!

انشالله🙏 4ساله اقدامم هرچهارسالش چنان داروهای خوردم که نگو شده درعرض 3روز 24تا آمپول زدم ولی قسمت ...

علم پزشکی هیچوقت کامل نیست همیشه تلاشت رو بکن که بعدا نگی چرا کم تلاش کردم اگر اینکارو میکرد اینجوری میشد و فلان بعدشم مگر دکترا استغفرالله مگه خدان که با قاطعیت رد کنن خدا با اون خدایش اینکارو نمیکنه پس ناامید نشو بخاطر بچه دار شدنت از استانت بیا بیرون بیا تهران اگر میتونی بیا پیش سهیلا عارفی خیلیا از شهرهای دور میان تا زمانی ک نوبتم بشه باهم صحبت میکنیم فقط امیدت رو از دست نده 

سلام بچه‌ها منم چند دقیقه پیش تاپیک زدم که تو بیمارستان اکبر آبادی چقدر میشه هزینه آی وی اف؟ اما کسی ...

اره واقعیه بیمارستانهای دولتی شهرتون که مرکز ناباروری دارن 

شما ای وی اف کردین ؟؟؟؟

نه عزیزم هنوز شروع نشده من ابن سینا تهران میرم اونجا آی وی اف فقط از زمان پانکچر تا انتقال 13میلیون بدون محاسبه سونوگرافی و ازمایشا و ویزیت دکتر