2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنه کمک به راهنمایتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 80 پست
احتمالا فکر کرده شوهرت نبوده،ولی در کل رابطت رو باهاش محدود کن،بگو این تایم ها شوهرم دوست نداره گوشی ...

نه میدونه شوهرم همیشه پیشمه 

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
شوهرم روش اون طرف بود شوهر من ادم کنجکاویه وقتی صدا خندش شنید روش این بر کرد

الان زنگ زده بود بهت که جی بگه بعدم میخندیده دختره بی چشم رو

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کرده شوهرت نیست..ولی کلا تماس تصویری ها رو برا چی جواب میدی کنار شوهرت..برای خودت محدودیت بزار . ...

چشم

بخدا دست پام داره میلرزه خیلی ازش ضربه خوردم خیلی

درکت میکنم عزیزم میدونم خیلی حس مزخرفیه، ولی خب اون نمیدوست ، توام باید بلند میشدی و میرفتی ی جای دیگه ، حالا عیبی نداره مهم همسرته نه رفتار اون زن

گویی که یک کوه ، رفته از این دشت...
بابا آخه چه ربطی داره! اون بنده خدا از کجا بدونه شما قراره جلوی صورت شوهرت جواب تلفنشو بدی :|  ...

چی بگم شاید حق با شما باشه 

اخه اول عروسی یه بار پیام داد نصف شب که هنوز قرص جلوگیری میخوری  که در اصل میدونست شوهرم خبری نداره و سوهرم پیام دید تا یک ما دعوا شدید داشتیم 

فقط خودش نشون داد میخندید بلند بلند روانیه

خب بلاکش کن تو همه برنامه هایی که داری

هیچ چیز و هیچکس از آرامش خودتو زندگیت مهمتر نیست

سالها گذشت تا من فهمیدم آدمها احتیاج دارن سفر برن. احتیاج دارن از زندگی لذت ببرن و لذت بردن برای آدمها متفاوت معنی میشه...یکی از ﻫﻴﺎت امام حسین لذت میبره یکی از مهمونی رفتن. یکی تو سفر مکه اقناع میشه یکی تو سفر تایلند.اینا همشون برای من آدمهای محترمی هستن.سالها گذشت تا من فهمیدم نباید به دلخوشی های آدمها گیر بدهمچون آدمها با همین دلخوشی ها سختی های زندگی رو تحمل میکنن.لطفا به دلخوشی دیگران گیر ندهید !
البته کارش درست نبوده ولی چرا همسر شما اومده توی موبایل شما سرک کشیده؟؟؟

شوهر من همشه سرش تو گدشیه منه بهشم گفتم که شوخی خرکی نکنه موقعه که اون خونه هست 😥

اون از کجا بدونه شما کنار شوهرتونید اخه 😐

شب همه کنار شوهرشون میخوابن اینو باید به چن نفر توضیع بدم فکر کنم زنا دیگه جدا میخوابن

وا اعتماد به نفست کجاست؟ حالا بدن نمایی هم کرده باشه عمدا به جهننننم. خودت برای خودت و شوهرت  خ ...

از بس خرم از بس که دلم سادس میبخشم انقدر زجرم دادن از یه ابر شهر بزرگ امدم ۱۰۰۰ کیلومتر اون طرف تر ازدواج کردم و خودم بدبخت کردم😢😢😢😢

من که برام مهم نیس خانوادم و خواهرام با هر لباسی جلو شوهرم باشن به هر دو طرف اطمینان دارم.شمام اگه ش ...

فرهنگ ما اینجور نیست عزیزم

دوری و دوستی وللش ذهنت و درگیر نکن

باش ولی سخته باز این زن از پشت خنجر خوردن خاطرها بدی ازش دارم

بفرس.عزیزم شوهرت چی گفت؟قشنگ نگاه کرد؟

میفرستم تو رو خدا بهم بگو از عمد بوده یا نه رک بگو تا دوری کنم ازش