2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنه کمک به راهنمایتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 80 پست
شما چرا هی حرف خودتو میزنی تو وقتی پیش شوهرتی اونم یکو نیم نصف شب نتت رو خاموش کن و گوشیو برار کنارر ...

اون سرش تو گوشیش بود منم داشتم کانال تلگرام میدیم 

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جوابشو دادی اخه؟کلا بلاکش کن از زندگیت احمقای خر انقد بدم میاد از اینجور دخترا و زنا اینا.....

صد بار بلاک کردم یا شماره جدید ندادم باز با چرب زبونی غلط کردم اینا باز پیداش شده جالبه شوهرم میگه چرا جوابش نمیدی انقدر میزنگه 

صد بار بلاک کردم یا شماره جدید ندادم باز با چرب زبونی غلط کردم اینا باز پیداش شده جالبه شوهرم میگه چ ...

بنده خدا شوهرت خب دیدن از بس که سیریشه میگن چرا جواب نمیدی مردا خیلی از این جیزا سر در نمیارن ولی خواههههششاااااااا دیگ جواب نده اصلا شماره ناشناس دیدی جواب نده اصلا چرا نمیگی خوشم نمیاد باهات خیلی در ارتباط باشم؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
درکت میکنم عزیزم میدونم خیلی حس مزخرفیه، ولی خب اون نمیدوست ، توام باید بلند میشدی و میرفتی ی جای دی ...

اره اشتباه کردم 

که دلم تنگ شده الان عکس میفرستم 

اون دلش واسه تو تنگ شده عکس از خودش میفرسته جلل خالق 

دختره چشم سفید مسخره از زندگیت رسما بندازش بیرووووون حتی به قیمت ناراحت شدن فامیل دیگ باهاش هیچچچچچ ارتباطی نداشنه باش بعضیا باید از زندگی حذف بشن

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
شما که میگی مریضه و از عمد این کارو کرده پس خوشحال میشه وقتی میگی شوهرم دید.میفهمن به خواستش رسیده

کلا خنده فرستاد الان میفرستم فقط اولش گفتم همسرم دید پاک کردم چون هنوز شوهرم بیدار بود

شب همه کنار شوهرشون میخوابن اینو باید به چن نفر توضیع بدم فکر کنم زنا دیگه جدا میخوابن

😒😒😒😒

دعوا دارید ؟ 

خانمای دیگه قدرت تحرک دارن کسی زنگ بزنه که نخوان شوهرشون ببینه بلند میشن میرن اونور تر 

بنده خدا شوهرت خب دیدن از بس که سیریشه میگن چرا جواب نمیدی مردا خیلی از این جیزا سر در نمیارن ولی خو ...

بخاطر فامیلی باید کمرنگش کنم برام دعا کن ول کنه