2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنه کمک به راهنمایتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 80 پست
حتی اگه یه درصد بهش حس بدی داری بدون حس یک زن هیچ وقت اشتباه نمیکنه کامل از زندگیت حذفش کن از همه جا ...

حتما دعا کن اون گیر داداناش کم بشه 

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
اون دلش واسه تو تنگ شده عکس از خودش میفرسته جلل خالق  دختره چشم سفید مسخره از زندگیت رسما بندا ...

عکس فرستادم ببین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر فامیلی باید کمرنگش کنم برام دعا کن ول کنه

چشم چشم حتماااااا حتنااا دعا میکنم گلم همه تلاشتو واسه زندگیه قشنگت و شوهرت که انقد میخوادت بکن همه تلاااشتو💪💪💪

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
عکس فرستادم ببین

دیدم خدا صبرت بده با این فامیل عتیقت حالم ازش بد شد 

زندگیتو شوهرتو دودستی بچسبببب

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
چشم چشم حتماااااا حتنااا دعا میکنم گلم همه تلاشتو واسه زندگیه قشنگت و شوهرت که انقد میخوادت بکن همه ...

فدات عزیزم از انرژی خوبت