2777
2789

بچه ها نیم ساعت پیش دختر عمم وات ساپ تماس تصویری گرفت بعد من چون شوهرم کنارم بود رد دادم پی ام داد ج بده کارت دارم من خرم جواب دادم‌دلمشور افتاد بعد بالباس نامناسب بدن نما امد جلو سوهرم کنارم دید یه لحظه بنظرتون از عمد بوده دارم سکته میکنه مجرد بودم کلا هر کی از من خوشش میامد فرداش باش دوست میشد خیانت زیاد دیدم ازش الان بنظرتون منظوری داشته یا فک کرده شوهرم کنارم نیس 

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موقع شب کارش واجب بوده واقعا؟؟؟؟

سالها گذشت تا من فهمیدم آدمها احتیاج دارن سفر برن. احتیاج دارن از زندگی لذت ببرن و لذت بردن برای آدمها متفاوت معنی میشه...یکی از ﻫﻴﺎت امام حسین لذت میبره یکی از مهمونی رفتن. یکی تو سفر مکه اقناع میشه یکی تو سفر تایلند.اینا همشون برای من آدمهای محترمی هستن.سالها گذشت تا من فهمیدم نباید به دلخوشی های آدمها گیر بدهمچون آدمها با همین دلخوشی ها سختی های زندگی رو تحمل میکنن.لطفا به دلخوشی دیگران گیر ندهید !

خوب میرفتی اونور جواب میدادی شاید کار خصوصی باهات داشت😐😐😐

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

نیت اون مهم نیست کار شما اشتباه بوده...اگه به شوهرت اطمینان داری از چیزی نترس وگرنه اگه مرد بخواد راه کج بره هیچکس جلو دارش نیست پس دلشوره ی چیزی را نداشته باش که دست تو نیست

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...