بچه ها نیم ساعت پیش دختر عمم وات ساپ تماس تصویری گرفت بعد من چون شوهرم کنارم بود رد دادم پی ام داد ج بده کارت دارم من خرم جواب دادمدلمشور افتاد بعد بالباس نامناسب بدن نما امد جلو سوهرم کنارم دید یه لحظه بنظرتون از عمد بوده دارم سکته میکنه مجرد بودم کلا هر کی از من خوشش میامد فرداش باش دوست میشد خیانت زیاد دیدم ازش الان بنظرتون منظوری داشته یا فک کرده شوهرم کنارم نیس
برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام😚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر کرده شوهرت نیست..ولی کلا تماس تصویری ها رو برا چی جواب میدی کنار شوهرت..برای خودت محدودیت بزار ..بدم میاد از کسایی ک هر وقت دلشون میخواد تماس تصویری میگیرن..بعدم اصرار میکنن جواب بدی ول کن نیستن..شمام فکر و خیال نکن ..رابطه تو محدود کن
وا اعتماد به نفست کجاست؟ حالا بدن نمایی هم کرده باشه عمدا به جهننننم. خودت برای خودت و شوهرت خوشگلترینی. مطمینم. فقط دیگه باهاش رفت و آمد نکن و میدون نده. وقتی صد بار خیانت دیدی فاززززت چیههههه که هنوز قطع رابطه نکردیییی😠😠😠
عمد و سهوش رو کار نداشته باش، قطع رابطه کن و اگه پرسید چرا دلیل رو رک و راست بگو که عقلش نرسیده تو تماس تصویری اون مدلی نیاد و تو علاقه ای به ادامه ارتباط نداری همین