2777
2789

بچه هاحالم خیلی بده.برادرشوهرم یه شهردیگه ست چندساله باهاشون قهرم ولی برادراباهم رابطه داشتن.پسر۱۹ساله ش  باقرص برنج خودکشی کرده.

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

..همین یه بچه روداشت .من گاهی میدیدمش میومدن درمغازه برادرشوهرای دیگه م.دارم‌منفجرمیشم اومده بودن شهرمون ..رفته توآرامستان قرصاروخورده.

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی

ویی 😐😐

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
..همین یه بچه روداشت .من گاهی میدیدمش میومدن درمغازه برادرشوهرای دیگه م.دارم‌منفجرمیشم اومده بودن شه ...

واسه چی خورده

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

...بعدش پشیمون شده رفته به نگهبان اونجاگفته زنگ بزنین اورژانس .گریه میکرده پشیمون بوده.اماتوبیمارستان فوت کرد.رفته بودم خونه مادرجاریم .توبغلم گریه میکردمنم بااون.ازاینهمه جدایی خیلی پشیمونم دارم میمیرم چه دنیا بی ارزشه.عذاب وجدان داره خفه م میکنه.همش تجسم میکنم پشیمون بوده ونتونستن نجاتش بدن همین یه بچه روداشت.

وای چرااااا اخه

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!