2777
2789
عنوان

سونوگرافیم۳هفته عقب تره

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن جنین منم یه هفته بزرگ‌تر از تاریخ پریوده😕

تا دو هفته اختلاف طبیعیه

نینی شما تپله😁

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
یه سونوگرافیه که علت کم وزنی جنینو نشون میده....اینکه بفهمن جفت و بند ناف کارشونو درست انجام میدن یا ...

اهان

جفت و بند نافم کاملا نرمال هستن خود سونوگرافی بهم گفت مشکل جفت و اینا نداری اتفاقا خیلی هم خوبه خداروشکر فقط چون خودم جثه ام کوچیکه بچه هم جوجه مونده

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
اصلا ربطی نداره گلم...اصلا الان مسئله وزن جنین نیست مسئله اختلاف هفته های بارداریه تا دو هفته اختل ...

درسته،اختلاف هفته های باری ،یه سری فاکتور مهم از جمله رشد مغز و یا کوتاهی غیر عادی قد جنین ،یا لاغری جنین رونشون میدن

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
چرا ربط نداره وزن ژنتیکیه مثلا من قبل بارداری ۴۹ کیلو بودم با قد ۱۶۶ توقع نداری که بچه ۴ کیلویی بد ...

عزیزم من۴۵بودم اخربارداری شدم ۵۵ دخترمم ۳۶۰۰وزنش بود شکمم فوق العاده کوچیک بود، اگه مامان یا خواهرات بچشون درشت بوده ازشمام همون میشه یابرعکس

خدایا شکرت
خوبه که...آفرین که به خودت خوب رسیدی😍

مشکل اینه من عکس رنگی گرفتم بعد رفتم اقدام 

یعنی تو عکس رنگی که گرفتم بچه بوده؟؟؟؟

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

اصلا ربطی نداره گلم...اصلا الان مسئله وزن جنین نیست مسئله اختلاف هفته های بارداریه تا دو هفته اختل ...

اینجوری میگید نگران شدم😔 

از هفته ۳۳ تا ۳۷ که سونو رفتم دور سرش و ران پاش فقط یک میلیمتر رشد کرده بود 

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
بنظرم سونوگرافی اشتباه کرده،هردوتارو یجارفتی؟ مگه میشه وزن کم کنه جنین، ان تی نرفتی همون انومالی درن ...

نه یکجا نرفتم ولی فکرمیگنم این داپلر که امروز رفتم دقیق تره ولی آخه ۳۷ هفته اگ باشم ۲۳۷۲ خیلی کمه 

میترسم یک وقت اگ به دنیا بیاد بره تو دستگاه

اهان جفت و بند نافم کاملا نرمال هستن خود سونوگرافی بهم گفت مشکل جفت و اینا نداری اتفاقا خیلی هم خوب ...

نه،تغذیه خیلی مهمه....

من عمل لاغری کردم و روده مو کوتاه کردم و معدمو کوچیک ،بنابر این تغذیه خوبی ندارم....جنینم هم کوچیک مونده بود...الان یک ماهه به خودم رسیدم حسابی ،جنینم هم حسابی داره وزن میگیره به لطف خدا 

عزیزم من۴۵بودم اخربارداری شدم ۵۵ دخترمم ۳۶۰۰وزنش بود شکمم فوق العاده کوچیک بود، اگه مامان یا خواهرات ...

ماشالله

من موقع تولد ۳ کیلو بودم ولی شوهرم ۱۸۰۰ بوده احتمالا به باباش رفته

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
نه یکجا نرفتم ولی فکرمیگنم این داپلر که امروز رفتم دقیق تره ولی آخه ۳۷ هفته اگ باشم ۲۳۷۲ خیلی کمه&nb ...

نه نمیره تو دستگاه.....نگران نباش..بچه ت ترم و رسیده ست....