2777
2789

یه دختر 4 ساله دارن هیچی نمیخوره نه صبحانه نه غذا به زور بهش باید غذا بدم با هزارتا ادا درآوردن با بازی گرفتن دیگه موندم چی کنم خیلی لاغر شنیدم است شربت ها خوبه کسی استفاده کرده کدومش بهتره ضمنا سانستول و مولتی ویتامین خارجی دادم فایده نداشته 

من در مورد شربتا چیزی نمی دونم ولی چون خودم یادمه که خیلی بد غذا بودم به شما پیشنهاد می کنم با یه مشاور کودک صحبت کنید, می تونین اول خودتون به تنهایی مراجعه کنید اگه نیاز شد کوچولوی عزیزتون رو هم ببرید یه سری از بد غذایی ها منشا روحی داره,

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشید, منم یادمه که همش می خواستن با زور بهم غذا بدن منم بدتر لج می کردم, مامانم کم کم باهام راه اومد تا خوب شدم ولی الان امکانات و مشاور هست میشه زودتر به نتیجه خوب رسید

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم