2777
2789
عنوان

کی بی بی چک بزنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 70 پست
ببین گلم من6ساله بی بی چکام منفیه تا ک ماه پیش دوتاخط افتادنمیدونی چ حس خوبیه بخدا ولی رفتم ازمایش ...

ای وای یعنی کاذب بوده ان شالله این ماه واقعی باشه

من تا مجرد بودم همیشه برا اونایی ک بچه نداشتن دعا میکردم حالا الان نیازمند دعای دیگرانم

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونت از شادی چرتغونی بشه گلی

مرسی عزیزم.شمام همینطور

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

منم هرماه دو روز جلو میندازم یعنی اگه بخوای حساب کنی دیروز باید پریود میشدم ولی هنوز نشدم خیلی امیدوارم که حامله باشم.البته شوهرمم واریکوسل داره هفته دیگه نوبت عملشه نمیدونم بیبی چک بزنم یا نه؟امیدی هست؟

اره خسته میشم میذارم دوسه ماهی یکبارامپول میزنم

ای بابا.پس این ماه بی بی بزن ان شااااللله ک مثبته احتیاج ب امپولم نداری

منم هرماه دو روز جلو میندازم یعنی اگه بخوای حساب کنی دیروز باید پریود میشدم ولی هنوز نشدم خیلی امیدو ...

منم شوهرم مشکل داره پارسال واریکوسل عمل کرد.یک بیضه هم داره اسپرمش یکم ضعیفه چندماهه هردومون دارو میخوریم ان شالله ک جواب میگیری عزیزم ناامید نباش من شوهرم اسپرمش صفر بود گفتن تااخر عمر بچه دار نمیشه با امید ب اینجا رسیدیم.سختی من اینه که شوهرم خودش یه پسر ۱۰ساله داره

ازخداهیچ وقت ناامیدنباش ان شاءالله دل توهم شادبشه

قربونت عزیزم.من تاموقعی که پریود بشم همیشه امید دارم .انشالله این ماه همه کسایی که دلمون نینی میخواد خدا تو دلمون بذاره

قربونت عزیزم.من تاموقعی که پریود بشم همیشه امید دارم .انشالله این ماه همه کسایی که دلمون نینی میخواد ...

الهی آاااامین 

شوهرم امسال نذری داد شب شهادت حضرت ابالفضل و گفت اگه خدا بهمون پسر بده اسمشم میذارم ابوالفضل...خدا کنه این ماه باردار باشم☹