سلام میشه راهنماییم کنید بچه ها...من فردا موعدمه همیشه چند روز قبلش درد شکم و کمر و سینه داشتم تا دیروز زیر دلم اینا تیر میکشید اما امروز نه سینه هام نه کمرم زیر دلمم گاهی میگیره...(قرص دوفاستون و ۴روزه قطع کردم)
به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دیشب توجمع بودم بعدبچه کوچیک اونجابودبهم گفتن برش دارگفتن کوچولوئه نمیتونم مسخرم کردن گفتن نکه سن ...
به منم همش تو جمع میگن نمیخوای بچه بیاری چیه لابد شوهرت نمیخواد اره دیگ اون داره خیالش راحته تو نداری و....منم فقط با دل شکسته یه آه میکشم میگم حالا زوده توکل بخدا
به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
من دیشب توجمع بودم بعدبچه کوچیک اونجابودبهم گفتن برش دارگفتن کوچولوئه نمیتونم مسخرم کردن گفتن نکه سن ...
واقعا متاسفم واسه بعضی افراد با این طرز فکرشون.بچه آوردن هنر نیست.بچه خوب تربیت کردن هنره.انشالله خدا خودش یه بچه نازو سالم بهت میده جواب همه اون افرادم که اینجوری بهت میگن و میده