2777
2789
عنوان

کی بی بی چک بزنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 70 پست
منم شوهرم مشکل داره پارسال واریکوسل عمل کرد.یک بیضه هم داره اسپرمش یکم ضعیفه چندماهه هردومون دارو می ...

قربونت عزیزم.انشالله که باردار میشی هرچه زودتر .من تو نینی سایت دیدم که خانمی اسپرم شوهرش صفر بوده ولی نتیجه گرفته و صاحب نینی شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم.انشالله که باردار میشی هرچه زودتر .من تو نینی سایت دیدم که خانمی اسپرم شوهرش صفر بوده و ...

توکل بخدا.ان شالله خدا جواب همه ی چشم انتظارارو بده

بااینکه ما بچه هیچ گلی به سر خانوادمون نزدیما ولی باز نمیشه ادم بچه نخواد

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
دقیقامنم همینطورم اون لحظه ک بفهمم حامله نیستم اشکم میریزه ولی زودخودموجمع میکنم

اره دقیقا من حتی وقتیم که لکه بینی پریودی دارم با خودم میگم شاید لک لانه گزینیه ولی بعد وقتی میفهمم پریوده یکم دپرس میشم ولی زود خودمو جمع و جور میکنم

الهی آاااامین  شوهرم امسال نذری داد شب شهادت حضرت ابالفضل و گفت اگه خدا بهمون پسر بده اسمشم می ...

انشالله به حق حضرت عباس خدا این ماه یه کاکل زری سالم تو دلت بذاره عزیزم

انشالله به حق حضرت عباس خدا این ماه یه کاکل زری سالم تو دلت بذاره عزیزم

همچنین الهی امین

🥰

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
اره دقیقا من حتی وقتیم که لکه بینی پریودی دارم با خودم میگم شاید لک لانه گزینیه ولی بعد وقتی میفهمم ...

من دیشب توجمع بودم بعدبچه کوچیک اونجابودبهم گفتن برش دارگفتن کوچولوئه نمیتونم مسخرم کردن گفتن نکه سنت کمه واسه همین همسنای تو3.4تابچه دارن وتویکیشم نداری هرماه دلم میشکنه خداخودش دلمونوشادکنه

توکل بخدا.ان شالله خدا جواب همه ی چشم انتظارارو بده بااینکه ما بچه هیچ گلی به سر خانوادمون نزدیما و ...

اره واقعا .منکه هر بچه ای میبینم میخوام براش غش کنم انقدر که دوست دارم

من دیشب توجمع بودم بعدبچه کوچیک اونجابودبهم گفتن برش دارگفتن کوچولوئه نمیتونم مسخرم کردن گفتن نکه سن ...

به منم همش تو جمع میگن نمیخوای بچه بیاری چیه لابد شوهرت نمیخواد اره دیگ اون داره خیالش راحته تو نداری و....منم فقط با دل شکسته یه آه میکشم میگم حالا زوده توکل بخدا

من دیشب توجمع بودم بعدبچه کوچیک اونجابودبهم گفتن برش دارگفتن کوچولوئه نمیتونم مسخرم کردن گفتن نکه سن ...

واقعا متاسفم واسه بعضی افراد با این طرز فکرشون.بچه آوردن هنر نیست.بچه خوب تربیت کردن هنره.انشالله خدا خودش یه بچه نازو سالم بهت میده جواب همه اون افرادم که اینجوری بهت میگن و میده

اره واقعا .منکه هر بچه ای میبینم میخوام براش غش کنم انقدر که دوست دارم

خواهرم از من کوچیکتره یه دختره ۱ساله داره داداشمم یه پسره ۱۱ماهه من میمیرم براشون

الهی واسه بچه خودت غش کنی😉