2777
2789
عنوان

کی بی بی چک بزنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 70 پست
اره دیگه بلاخره هرچقدرم جای بچه خودت بدونی ولی بازم ادم دوس داره لذت واقعیه مادر شدنو بچشه.هرچقدرم ب ...

دقیقا 

راستی من چند روزه ترشحات ابکی دارم(ببخشید البته) یعنی میشه برای بارداری باشه

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا  راستی من چند روزه ترشحات ابکی دارم(ببخشید البته) یعنی میشه برای بارداری باشه

ان شاءالله ک هست وبارداری

منم این ماه همش تخمدان چپم دردمیکردوتهوع داشتم میدونم هم بخاطرلتروزل بوده وتهوع هم بخاطرتوهم هست ولی بازم ته دلم امیدوارم

ان شاءالله ک هست وبارداری منم این ماه همش تخمدان چپم دردمیکردوتهوع داشتم میدونم هم بخاطرلتروزل بوده ...

هرکدوممون ج گرفتیم خبر بدیم من ک از بارداری شماها خوشحال میشم

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
الان رفتم بی بی بزنم پریودشدم بی سابقست یک روزقبل ازموعدم وبدون امپول😔حس ششمی هاهمه گفتن برج6حامله ...

عه پریود شدی!!!!میگن اینجوری پریودشی ماه بعد حامله ای ان شالله ک براتوام اینجوری باشه

ممنونوگلم ان شاءالله  ان شاءالله توپریودنشی وحامله باشی حداقل شادبشیم

قربونت برم الان یه تاپیک خوندم درمورد نذر صلوات یا قران برای دوشهید ب اسم ابراهیم هادی و سعید سامانلو هرکی نذر کرده امکان نداشته ج نگیره....توام نذر کن

بچه ها امیدوارباشیم من ازدواج دوممه و از اولی یه پسر ۱۰ ساله دارم حالا اصلا نمیشه و سقط و شیمیایی و ...میشه شوهرم خیلی دوست داره و کلی مشکل داره ضعیف بودن اسپرم و واریکوسل و ...منم میدونم بچه فقط حرص خوردنه اما اونم حق داره

خلاصه بهتون بگم مادرشوهرم چندروز پیش منو کشیده کنار میگه حامله ای گفتم نه دعا کن شما شاید باشم بعد میگه 

تو چرا حامله نمیشی؟؟؟؟؟؟؟ بخدا به عشق همسرم هیچی نگفتم وگرنه خوبه من یه مدرک ۱۰ ساله دارم 

اصلا به حرف این ادما اهمیت ندید در هر حال یه چیزی میگن.من اینقدر ناراحت شدم ولی گفتم ضعف شوهرم معلوم میشه ولشون کن.خدا کنه هممون دامنامون سبز بشه

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
بچه ها امیدوارباشیم من ازدواج دوممه و از اولی یه پسر ۱۰ ساله دارم حالا اصلا نمیشه و سقط و شیمیایی و ...

الهییییی آمین