الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای نگو تو رو خدا اگه بری دکتر بهت بگن یه طوریش هسست یه خدایی نکرده یه بلایی سرش بیاد حالت خیلی خیلی بد میشه خودت و نمیتونی ببخشی الان این حس اصلا بها نده
منم از بس مدام میگفتن پسر داری ب پسردار ها شبیه هسی همش میگفتن پسر پسر پسر انگار پسر براشون تخم طلا میزاره بعد ک فهمیدم بچم دختره خیای ناراحت شدم چون حرفای پوچ و مسخرشون رو اثر گذاشته بود ک پسر ارجعیت داره دخترم ب دنیا ک اومد ب قران قسم انقد برام شیرین هست انقد عاشقشم ک دلم میخواد بچه بعدیم هم دختر شه
تا وقتی ب دنیا نیومده نمیفهمی بچه چیه.منم دخترمو میخواستم سقط کنم زیاد برام مهم نبود.همین ک بدنیااومد بستری شد.وقتی لحظه ب دنیا اومدنشو یادم میومد ففط از خدا میخواستم جون منو بگیره دختزمو زنده نگه داره.الانم تا دعواش میکنم یاد لحظه زایمانم میفتم ک چطور میلرزید تو بغلم.
❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
خواهر من دختر زا بود و شوهرش پسر زا ...اما الان دو تا دختر دارن😂
همچینم به مرد بستگی نداره
❌نفر دومی هستم که صاحباین کاربریه❌ رضوانه هستم سکوت در اثر بستن دهان نیست، در اثر باز کردن فکر است، هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
به ژن مرد ببین خوانواده همسرت پسرزا بوده یا دختر زا هر دوش شیرینه پسر دختر هر د ...
خانواده پدری من همه دختر زان پسرا یک سوم دخترام نمیشن
هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.