2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی میگفت پسره منم تو دلم دل بستم ولی ته قلبم میگفت دختره بعد دیدم دختره شوکه شدم گریه کردم

نمیفهمم الان چرا دنبال مقصر میگردی ؟ چه فرقی داره تعیین کننده ی جنسیت کدومتون باشید؟ 

هر چند که عملا تعیین کننده ای وجود نداره و تعیین جنسیت یک رویداد تصادفیه

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
انشالله خدا نگهشون داره برات کاش زودتر خدا مهرشو به دلم بندازه اصلا دوسش ندارم 

وای نگو تو رو خدا اگه بری دکتر بهت بگن یه طوریش هسست یه خدایی نکرده یه بلایی سرش بیاد حالت خیلی خیلی بد میشه خودت و نمیتونی ببخشی الان این حس اصلا بها نده 

انشالله خدا نگهشون داره برات کاش زودتر خدا مهرشو به دلم بندازه اصلا دوسش ندارم 

توبه کن :///

این چه حرفیه

دختر پسر داره مگه

هردو نعمت و رحمتن

مهم اینکه چجوری بزرگ کنی

خودت مگه دختر مردم نیستی؟!

هرکی دختر نداره هیچی نداره

غمخوار مونس همدم

دلبررر😍

دعای ناد علی بخون

احساس میکنم آدمایی که وضعشون خوبه یا  آدمایی ک مطمئنن که بچشون خیلی خوشگل در میاد  باید دخ ...

من نه پولدار بودم نه خیلی خوشکل ، زجری هم نکشیدم توی جامعه :)

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

منم از بس مدام میگفتن پسر داری ب پسردار ها شبیه هسی همش میگفتن پسر پسر پسر انگار پسر براشون تخم طلا میزاره بعد ک فهمیدم بچم دختره خیای ناراحت شدم چون حرفای پوچ و مسخرشون رو اثر گذاشته بود ک پسر ارجعیت داره دخترم ب دنیا ک اومد ب قران قسم انقد برام شیرین هست انقد عاشقشم ک دلم میخواد بچه بعدیم هم دختر شه 

هیچ محبتی هم به این بچه ندارم 

تا وقتی ب دنیا نیومده نمیفهمی بچه چیه.منم دخترمو میخواستم سقط کنم زیاد برام مهم نبود.همین ک بدنیااومد بستری شد.وقتی لحظه ب دنیا اومدنشو یادم میومد ففط از خدا میخواستم جون منو بگیره دختزمو زنده نگه داره.الانم تا دعواش میکنم یاد لحظه زایمانم میفتم ک چطور میلرزید تو بغلم.

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

ب مرد بستگی داره مرد اسپرم xوy داره ولی زن فقطxوx

البته یه جورایی بستگی ب محیطی ک اسپرم درش تخلیه میشه هم داره  مثلا اگه اسیدی بشه دختر و اگه قلیایی بشه پسر

اگه روز تخمک گذاری باشه پسر اگه روزای قبل و بعدش باشه دختر

ک اینام صددرصدی نیست 

آخه به آدم بگن پسره دل ببندم بعد دکتر سونو بیاد بگه این اتاق دخترته شوکه بشی بزنی گریه

من واقعا درک نمیکنم! الان خودم جنسیت رو نمی‌دونم واقعا اصلاااا برام فرق نداره بگن دختر یا پسر، فرشته معصوم خداست مگه میشه عاشقش نبود هر کدوم باشه.

همسرم فقط یه کلمه گفت دختر باشه چه خوبه، بهش گفتم نگو دلت میاد شاید پسر باشه.

خواهر من دختر زا بود و شوهرش پسر زا ...اما الان دو تا دختر دارن😂

همچینم به مرد بستگی نداره

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
به ژن مرد  ببین خوانواده همسرت پسرزا بوده یا دختر زا  هر دوش شیرینه  پسر دختر هر د ...

خانواده پدری من همه دختر زان پسرا یک سوم دخترام نمیشن

هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.