2777
2789
هی میگفت پسره منم تو دلم دل بستم ولی ته قلبم میگفت دختره بعد دیدم دختره شوکه شدم گریه کردم 

خوب قدیمی ها از روی علائم حدس میزنن که معلوم نیست درست باشه من بچه دومم هم دیگران هم خودم شک نداشتم دختره ولی نبود 

تقصیر کسی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله شوهرم هم  همینطوره و خود پدرم‌ و مادرم ولی ماله شوهرم دختر شد

عزیزدلم بذار بدنیا بیاد ببینم بازم ناراحتی یان.بخدا دختر انقد شیرینخ ک نگوووووو

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
آره صد در صدی نیست  چه اسم کاربری بامزه ای😄

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
خوب قدیمی ها از روی علائم حدس میزنن که معلوم نیست درست باشه من بچه دومم هم دیگران هم خودم شک نداشتم ...

علائم غلطه همین علائم منو ناراحت کرد گریه کردم از شب تا صبح

اللن همه میگن مرد ولی اشتباهه مرد هم xداره هم y بستگی داره اون تایم بدن زن کدوم رو جذب کنه

بدن زن چیزی رو جذب نمیکنه عزیزم . تعداد زیادی اسپرم وارد کانال مقاربتی میشه و به سمت رحم حرکت میکنه هر کردم زودتر به تخمک رسید و غشای تخمک رو سوراخ کرد و هسته اش با هسته ی تخمک ترکیب میشه و تشکیل رویان میده . 

طبق مطالعاتی هم که تا الان انجام شده اینکه کدوم نوع اسپرم زودتر به تخمک برسه یا بتونه وارد تخمک بشه کاملا تصادفیه و هیچ منبع علمی ای ثابت نکرده که شرایط بدنی مادر یا عوامل محیط و تغذیه توی این قضیه موثر باشه .

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

احساس میکنم آدمایی که وضعشون خوبه یا  آدمایی ک مطمئنن که بچشون خیلی خوشگل در میاد  باید دختر دار بشن  چون دختر تو جامعه خیلی زجر میکشه از همه لحاظ 

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه