2777
2789
عنوان

زندگیِ بعدِ کما....

198 بازدید | 6 پست

سلام بچها.آقا من یه خاستگار دارم ۲۹سالشه .چن ساله میخایم همو.دوماه بعده خاستگاری رف تو کما.ماشینش چپ کرد😔بعدِ۱۷ روز بهوش اومد الان شکر خدا ۷ماه میگذره و حالش خوبه سرکارم میره.ولی خونوادم مخالفن میگن عین اولش نمیشع.من واقعا دوسش دارم چیکار کنم😔😔؟؟؟؟؟

تعداد رای : 6
نظرسنجی
۵
3
50%
۶
0
0%
۹
1
16%
۸
2
33%

نظر سنجی چیه واقعا؟ 

شوهر منم قبل آشناییمون ۲۰ روز تو کما بود هوشیاریش ۳ شده بود طوری که دکترا برای پیوند اعضا میخواستن خانوادتو راضی کنن ولی شکر خدا الان مشکلی نداره  

نظر سنجی چیه واقعا؟  شوهر منم قبل آشناییمون ۲۰ روز تو کما بود هوشیاریش ۳ شده بود طوری که دکترا ...

الان چ مدته ازازدواجتون میگذره؟من شنیدم کسایی ک ازکما برمیگردن پرخاشگر و زود رنج و عصبی میشن.بنظرتون اشتباهه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چ مدته ازازدواجتون میگذره؟من شنیدم کسایی ک ازکما برمیگردن پرخاشگر و زود رنج و عصبی میشن.بنظرتون ...

۱ سال و خرده ای .نمیدونم یمقدار حساس هست ولی آدم بی عیب میشه؟ خودم از اون حساس ترم

۱ سال و خرده ای .نمیدونم یمقدار حساس هست ولی آدم بی عیب میشه؟ خودم از اون حساس ترم

ممنونم  ک ج دادی.حواس پرت نیستن؟چیزی زود یادش بره یا حافظشون ضعیف شده باشع؟میشه علت کماش رو بدونم؟

ممنونم  ک ج دادی.حواس پرت نیستن؟چیزی زود یادش بره یا حافظشون ضعیف شده باشع؟میشه علت کماش رو بدو ...

تصادف کرده بود حواس پرتی اینطور که میگه قبلا هم داشته مثلا وسایل جا می ذاره ولی خدا رو شکر اونقدر نیست ولی خیلیا مشکل پیدا میکنن باید از دکترش بپرسی اسم دکترشو بپرس برو مطبش بگو خواستگارته 

تصادف کرده بود حواس پرتی اینطور که میگه قبلا هم داشته مثلا وسایل جا می ذاره ولی خدا رو شکر اونقدر نی ...

اینم مشکل جدی نداره شکرخدا.من از اینده میترسم.باشه ممنونم عزیزم😘😘