2777
2789
عنوان

یه سوالی ذهنمو خیلی درگیر کرده..... 🙆😎😅

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 42 پست

حقيقت داره تو قرانم بهش اشاره شده و انجام دادنش گناهه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم نمیاد ماله 25 سال قبله عزیزم فال قهوه بود 

اگر من بخاطر مشکلم زنگ بزنم ب ی دعا نویس ببینم دعا هست تو زندگیم یا نه گناهه؟ 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
منم تو زندگیم خیلی حسود دارم با شوهرم خیلی خوب بودم همش حس میکنم طلسممون کردن که یواش یواش داریم بهم ...

ختم 40 روزه یاسین خیلی اثر دعارو کم میکنه

از نت ویسشو بگیر بریز تو گوشی کلش نیم ساعته بزار تو گوشت باهاش تکرار کن از رو خوندنش سخت تره

The saddest thing about betrayal is that it never comes from your enemies😎😎
ختم 40 روزه یاسین خیلی اثر دعارو کم میکنه از نت ویسشو بگیر بریز تو گوشی کلش نیم ساعته بزار تو گوشت ...

دستت درد نکنه ایشالله جواب بده دارم دق میکنم که چرا اینجور شدم

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!
اگر من بخاطر مشکلم زنگ بزنم ب ی دعا نویس ببینم دعا هست تو زندگیم یا نه گناهه؟ 

نمیدونم گلم واقعا

کار به گناهش ندارم اینکه اصلا طرفت کاربلد باشه یا شیاد مهمه ممکنه الکی بگه داری بیا 4 میلیون بده رفعش کنم ممکنه هم داشته باشی اصلا بلد نباشه رفعش کنه 

کار بلدشون خیلی معدودا اکثرا شارلاتانن

دستت درد نکنه ایشالله جواب بده دارم دق میکنم که چرا اینجور شدم

ببین یک مدت سنگینی تو زندگی مام بود یکی بهم گفت یا ختم یاسین یا سوره جن چون با با اسم دومیم مشکل دارم یاسینو ختم کردم 😄 اما یک شبم یادت نره ها قبل 12 شب خونده باشیش برای من خیلی اثر داشت انشاالله برای شمام معجزه کنه

ببین یک مدت سنگینی تو زندگی مام بود یکی بهم گفت یا ختم یاسین یا سوره جن چون با با اسم دومیم مشکل دار ...

ایشالله واقعا ممنونم ازت

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!
ببین یک مدت سنگینی تو زندگی مام بود یکی بهم گفت یا ختم یاسین یا سوره جن چون با با اسم دومیم مشکل دار ...

چن شب ختم یاسین؟ 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
40 شب پشت سر هم حالا شب روزش مهم نیست مهم اینه ماله اون روزو قبل ساعت 12 شب بخونی

ممنونم عزیزم