2777
2789
عنوان

یه سوالی ذهنمو خیلی درگیر کرده..... 🙆😎😅

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 42 پست
بله متاسفانه. عمه ام کتابشو داره بچشممممم دیدم خیلی کارها میکنه و کرددددده...وهنوزم میکنه

مثلا چه کاری؟؟؟

کارشون تو زندگیه بقیه هم اثر داره؟

🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه موکل مومن باشه و گناه انجام بده؟ اونکه حرامه

همش که گناه نیست....

بخت گشایی گناهه؟؟‌

دعا رزق وروزی گناهه؟؟‌

بلطل کردن طلسم دیگران گناهه؟؟؟

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)

مام اعتقادی نداشتیم وقتی کل زندگی بهم ریخت یک فالگیر به مادرم گفت براتون انجام دادن فلان جای خونته فلان شخصم انجام داده مادرمم میگفت همش خرافاته اما وقتی پیداش کرد دید خیر هست انجامم میدن یک عده از خدا بیخبر

The saddest thing about betrayal is that it never comes from your enemies😎😎
مثلا چه کاری؟؟؟ کارشون تو زندگیه بقیه هم اثر داره؟

ما که بخاطر همین کاراش رفت وامد نداریم و کات کردیم.

مثلا میدونم دعا به فروش خونه یا زمین میده

مثلا زبان بند میده وخیلی کارهای دیگه

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)
همش که گناه نیست.... بخت گشایی گناهه؟؟‌ دعا رزق وروزی گناهه؟؟‌ بلطل کردن طلسم دیگران گناهه؟؟؟

اونارو اجنه انجام نمیدن رفیق

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

بله با چشم های خودم دیدم

اونم به لطف خدا نشناسی که وارد زندگيمون شد

دست بردارم نیست لامصب 

خدا جواب تک تک کارهاشو بده

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

تا وقتی به چیزی اعتقاد نداشته باشید نمیتونه بهتون اسیب بزنه

اونایی که به چشم زخم اعتقاد دارن چشم میخورن اما اونایی که اعتقاد ندارن نمیخورن

در مورد جادو جنبل هم همینه اگه بهش معتقد باشید و ازش بترسید، براتون موثر واقع میشه

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

خنده دارم هست...

ما یه همسایه داریم خیلی مزاحمت برای همه ایجاد میکنه. بعد یکی دیگه از همسایه ها که خونشون کنار اوناست تعریف میکرد که اومده بودن بخاری بذارن برا زمستون در لوله که تو دبواره باز کرده بودن یه عالم از این دعا ها و جادو جمبل ها توش بوده. میگفت حتما این اومده از پشت بوم ریخته تو لوله بخاری😁😂😂😂 

حالا خودشم خرافاتی.. ترسیده بود میگفت باید چکار کنم؟

پیشگو واقعیته؟یعنی واقعا کسی میتونه آینده ی زندگی مارو بگه؟

اینو بعید میدونم چون میگن دعا تقدیرو عوض میکنه یا مثلا یه کار خیر سرنوشتتو عوض میکنه یا همیینطور کار بد 

پس صددرصد کسی نمیتونه ببینه حتی خود فالگیرا هم میگن هر ۴۰ روز فال عوض میشه

خدایا شکرت
مام اعتقادی نداشتیم وقتی کل زندگی بهم ریخت یک فالگیر به مادرم گفت براتون انجام دادن فلان جای خونته ف ...

چقدر پول گرفت اون فالگیر؟ 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

من خودم برام اتفاق افتاده...

با مادر شوهرم تو یه ساختمونیم میگفت که از تو حیاط یه کاغذ پیدا کرده انگار دعاعه و حتی اسمه خودش و پدر شوهرمو و شوهرم رو توش نوشتن به نظرتون اون چیه؟

🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏

منم تو زندگیم خیلی حسود دارم با شوهرم خیلی خوب بودم همش حس میکنم طلسممون کردن که یواش یواش داریم بهم سرد میشیم.راهکاری نداره؟

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!