2777
2789
عنوان

دو راهی زایمان طبیعی و سزارین!

1592 بازدید | 37 پست

دوستان هرروز کلی تاپیک راجع ب این موضوع میبینم و یاد اواخر حاملگی خودم میفتم!

هفت ماه کل بارداری رو گفتم فقط طبیعی ولی روازی اخر ک نزدیک میشد استرس دو دلم کرد!

اینکه تو همین سایت همه میگفتن دیگه هرگز مثل قبل نمیشی ی سریا از رد بخیه ناجورشون میگفتن ی سریا از گشاد شدن واژن میگفتن ی سریا هم ک میگفتن با گذشت ماه ها هنوز درد تو ناحیه واژن دارن و حسابی منو ترسوندن

اما مامای همراهم ک از خدا براش بهترین هارو میخوام گفت ب من اعتماد کن نمیزارم اذیت شی اگه دیدی سخته همون لحظه میبریمت سزارین

همیشه مطالب و میخوندم میگفتم پرا هرکی ی چی میگه من ک زایمان کنم حتما میام عین واقعیت رو میگم تا شاید ب درد کسی ک مثل من تو دو راهی مونده بود و هیچکسم نبود راهنماییش کنه بخوره

ولی عزیزایی ک باردارین اگه تصمیم ب طبیعی دارین شک ب دلتون راه ندید صد بارم برگردم عقب بازم طبیعی رو انتخاب میکنم

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

ممنون منم همش ب زایمان فک میکنم 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان‌کردین به سلامتی؟

هر کی باید خودش با توجه به شرایط روحی و جسمیش تصمیم بگیره

دوبار سزارین شدم‌از تصمیم خودم راضیم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

درسته دردش فراتر از چیزی بود که فکرش رو میکنین مخصوصا منی ک نه ساعت درد کشیدم

ولی دردتو قتی ب اینکه قراره پاره تنت رو بغل بگیری فکر میکنی اروم میشه

و اما بخیه من پنج تا بخیه از بیرون خوردم و کلی هم از تو ک دیگه دکترم تعداد بخیه های داخلی رو نگفت ک دلم نریزه😂

بخیه ها خیلی اذیت و مراقبت میخواست

من تا بیست روز روزی چندین بار با سشوار خشک میکردم روزای اول اب نمک و بتادین استفاده میکردم

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

بگیدماجرای زایمانتونو ، منم همیشه این ترسو دارم،هنوز مامان نشدم ولی ترس از زایمان دارم خییییلی

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
منم زایمانم طبیعی بود ولی مرگو به چشمام دیدم طبیعی برای کسی خوبه که تحملش بالا باشه....

بعدشم براتون عوارضی داشت؟

رد بخیه دردی ک تموم نشده یا...

ممنون منم همش ب زایمان فک میکنم 

عزیزم ان شاالله ب سلامت زایمان کنی 

اگر پزشک مورد اعتماد باشه بهترینو پیشنهاد میکنه ب مریضش باتوجه به شرایط بدنیش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزیزم ان شاالله ب سلامت زایمان کنی 

انشاالله من فعلا تو استرسم بی بی چکم مثبت شه ولی کلا خیییییلی ب زایمان فک میکنم و استرس دارم

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
بگیدماجرای زایمانتونو ، منم همیشه این ترسو دارم،هنوز مامان نشدم ولی ترس از زایمان دارم خییییلی

من تو دوره عقد ب شوهرم گفتم انتظار زایمان طبیعی ازم نداشته باشه اونم قبول کرد گفت تصمیم با خودت هر جور ک تو راحتی ...کلا ادم سست دردی هستم حتی درد پریودی هم ب سختی تحمل میکنم

منم شکم اول پسروطبیعی سه ساعت دردکشیدم منتها چون قبلش توماهای بارداری پیاده رویی داشتم اصلابرام سخت نبود مثل صابون توکف دست سرخورده باشه بچه به دنیااومد 

شکم دوم پسرطبیعی بازم سه ساعت دردکشیدم منتها چون قبلش توماهای بارداری اصلاپیاده رویی نداشتم شدیدا تنبل بودم خیلی عذاب اورد بود اونجابودمتوجه شدم پیاده رویی خیلی خوبه 

الهی تاکرم تودرمیان است ناامیدی حرام ❌❌❌❌❌❌❌❌