2777
2789
عنوان

مشاوره بدید

71 بازدید | 10 پست

۱سال با یه شخصی دوست بودم همش میگفت تصمیم به ازدواج با تو ندارم  این  اواخرم می‌گفت اگر ازدواج کنم با فامیل ازدواج می کنم   و اینا منم چون هدفم ازدواج بود باش کات کردم دو هفته کات کردم ولی همش عذاب وجدان دارم همش میگم گناه داره تنهاست چون میدونم تنهاست دلمم واسش تنگ شده چکار کنم      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیز دلم من درکت میکنم ولی واقعا باور کن وقتی گفته با تو ازدواج نمیکنه در واقع داری به خودت بدی میکنی با تو تمرین عشق بازی می‌کنه با یکی دیگه عملیش می‌کنه سعی کن فراموشش کنی مطمئن باش بهتر از تو گیرش میاد غصه نخور

ب فکر خودت باش

موندم واقعا موندم چرا بعضی دخترا واسه جوونی خودشون ارزش قائل نیستن چرا ب خودت احترام نمیذاری چرا اسم سرگرمی رو خودت میذاری ولش کن ی مدت بگذره از سرت میپره هواش

🎎📚🇮🇷