2777
2789
عنوان

گاز تازه خریدم

200 بازدید | 11 پست

یعنی یه دو سه ماه پیش گاز خریدم قطعات مشکل داشت به خودم نمایندگیش زنگ میزدم فقط میومد میدید می‌گفت این که مشکلی نداره.موقع رفتن هم دویست و خورده‌ای هزینه ایاب و ذهاب می‌گرفت.خلاصه اون دفعه زنگ زدم یکی از بیرون اومد گاز رو برام درست کرد ۵۵۰ گرفت گفت سر شعله‌شم مشکل داره باید اینم بری بخری امروز رفتم از بازارچه سرشعله‌ی گاز خریدم ۱۶۰ تومن.گازم گارانتی داره گارانتی‌ش هم بدرد نمیخوره.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

مال مامانم هم همین طور شد

تازه فکر کن از مغازه داداشم خریده بود

داداشم رو حساب فروشنده بودن و آشنا بودن فرستاد برا نمایندگی

ولی درست نشد که نشد

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

یخچال خریدم همین شد گفتیم مشخص هست مشکل از کارخونه هست فقط قطعات رو تعویض کردن .بعد تلویزیون شعار حمایت از تولید ملی رو میخونه ‌اگر تولید ملی خوب هست چرا ملت باید گوشت یخ زده خارجی مصرف کنند هرجا به نفعشون هست میگن تولید داخلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه ۷۰درصدرویه همینه زنداداشم گوشیش شکسته بودش دوتاداره یه ایفون جهت عکاسی زیادکارنمیکنه لایکی خیلی زیادکارمیکمه اندروید رفته یه مدل خریده پوکو بودمدلش فک کنم گوشی خراب شده چندجابردن نتونستن درست کنن نمایندگی عم برگردونده کلا ۳ماه دستش بوده وهیچی قبول دادنشده

ما یخچال خریدیم نصب کردن فهمیدیم بردش سوخته چندبار اومدن نتونستن درست کنن آخرش با دعوا و تهدید اومدن عوض کردن حالا این یکیم زیاد جالب نیست آنچنان خنک نمیکنه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

یخچال خریدم همین شد گفتیم مشخص هست مشکل از کارخونه هست فقط قطعات رو تعویض کردن .بعد تلویزیون شعار حم ...

اوهوم.فقط خوب بلد شعار بدند تو عمل هیچ کاری نمی‌کنند بعد توقع حمایت دارند

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
نه جنرال استیل

من کلور گرفتم واقعا نمایندگی‌ خوب بود 

یه بار یخچال کار نمی‌کرد نمایندگی برد درستش کرد تازه گفت خانم اگه خش افتاده بگید تعویض کنیم بعد هم کرایه حمل و نقل و کارگر را خودش داد