2777
2789

وارد رشته ی انسانی شدم ، راستش یکم ترس دارم.

میترسم توش بمونم یا تغییر رشته بدم

. بعضی از درساشو دوست دارم 

بعضیاشم نه ..ریاضی و درسای تخصصی رو نه

ولی درسای عمومی رو دوست دارم.

معلم هام یکم سختگیرن، میدونم طبیعیه اما خب 

خیلی نگرانم . ۱۵ تا کتاب داریم.

اول ساله ..یکم عادت ندارم..

اما حجم جغرافیا و تاریخ و استان شناسی رو هم خیلیه.. 

نظرتون چیه؟

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی که تخصصی انسانی نیست

بعدشم درسای اختصاصیش مهمه که میگی علاقع نداری😐

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

انسانی نسبت به تجربی و ریاضی خیلی بهتره...چون حفظیه نه تفهیمی...رشته خیلی خوبیه اول سال بد به دلت راه نده  

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!
من انسانی بودم .خیلی عالیه خیلیییی اگه دل بدی به درس  و بخونی خیلی خوبه

درساش و سطحش آسونه؟ تاریخ و ریاضی چطوره؟

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

فقط علاقه حرف اولو میزنه، اون درسهایی مثل ریاضی و... دیگه توی دانشگاه نیست، فقط علاقتو دنبال کن و با پشتکار بخون، من دبیرستان با وجود علاقه به انسانی ریاضی خوندم و بعد لیسانس به رشته ی موردعلاقم تغییررشته دادم و الانم دکتری گرفتم ولی همیشه حسرت اون دیپلم و لیسانسی که با سختی و بی علاقه خوندم توی دلمه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
ریاضی که تخصصی انسانی نیست بعدشم درسای اختصاصیش مهمه که میگی علاقع نداری😐

ما درسامون شروع نشده ..ولی یکم بد بینم..فقط با تاریخ مشکل دارم بقیش حله انشالله 

برام دعا کنید🙏❤

ما درسامون شروع نشده ..ولی یکم بد بینم..فقط با تاریخ مشکل دارم بقیش حله انشالله 

من انسانی دوست داشتم مخصوصا درسای تخصصی عااالی بودم اما تاریخ از اولشم مشکل داشتم باهاش😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
من انسانی دوست داشتم مخصوصا درسای تخصصی عااالی بودم اما تاریخ از اولشم مشکل داشتم باهاش😂😂😂

😂😂

استان شناسی ک اصلا درس نیست بیخیال  انسانی به نظرم خیلی بهتر از ریاضی و تجربی البته اگ علاقه د ...

جدا استان شناسی یعنی الکی گذاشتن؟؟

یا با جغرافیاس؟؟