2777
2789
عنوان

حس ششم یا هفتم واقعیه؟

162 بازدید | 28 پست

شده تا حالا از کسی بپرسین و بهتون جواب درست بده؟

کسی هست داشته باشه حس ششم و هفتم؟

کسایی که دارن میتونین بگین اون به من فکر میکنه یا نه؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی فقط اتفاقات خود شخص رو حس میگه ن برا کسی من خودم دارم مثلا حس میکنم شوهرم قراره امروز زودتر بیاد. قراره مادرشوهرم مریض بشه ولی برا غریبه جوابگو نیس زیاد

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
بله ولی فقط اتفاقات خود شخص رو حس میگه ن برا کسی من خودم دارم مثلا حس میکنم شوهرم قراره امروز زودتر ...

طفلک مادرشوهرت چه حس بدی گرفتی واسش😂

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤

نمیدونم والا ولی یه کاربر بود که خودش خوایت کاربریش لغو بشه و شد .....به من خوب میگفت

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
بله ولی فقط اتفاقات خود شخص رو حس میگه ن برا کسی من خودم دارم مثلا حس میکنم شوهرم قراره امروز زودتر ...

چقد جذاب

طفلک مادرشوهرت چه حس بدی گرفتی واسش😂

ن مثال زدم هرچند که چند وقت پیش صبح حس کردم براش یه اتفاقی میفته شب خبر رسید قلبش گرفته

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

منم حسم واسه اطرافیانم ردخور نداره اینجام واسه دو نفر گفتم اسم عشقشو خصوصیات ظاهریشونو یکی شدن که ترسید اسمشو گفتم ولی گذاشتم کنار چون یه حس شاید ندونسته یکیو ناراحت کنم 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤

خانوما فال کارت واسه بچه گرفتم اومد دوفرزند در یک فاصله زمانی دوبارم این اومد ینی چی نگرفتم منظورسو🤔

منم حسم واسه اطرافیانم ردخور نداره اینجام واسه دو نفر گفتم اسم عشقشو خصوصیات ظاهریشونو یکی شدن که تر ...

منم بگووو دیگه ، بگو بهم فکر میکنه؟ دوسم داره ؟ 

و ازدواجمم بگووو

منم بگووو دیگه ، بگو بهم فکر میکنه؟ دوسم داره ؟  و ازدواجمم بگووو

نمیدونم عزیزم اینروزا حالم بده نمیتونم تمرکز کنم