2777
2789
عنوان

کدوم خونه پایین شهر یا وسط شهر

72 بازدید | 13 پست

دوستان تهران نیستم واس شهرستانم اینجا خیلی تفاوت فرهنگی نیست  بین پایین وبالا .هستش نه که نباش ولی مثل تهران تفاوت نداره،خونه نوساز پایین شهر یا خونه متوسط روبه بالا خونه قدیمی که باید بازسازی بشه و دومی یه تومن هم گرونتره و یه تومن هم خرج داره؟

میشه باورکن خیلی زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت خوب گفتی شهرستان بالا پایین نداره همون نوسازی بکیر تهران واقعا فرق داره یعنی جوری که داروخانه های بالاشهر همه دارو و شیرخشک دارن ولی پایین شهر نه ببین دیگه بقیه امکانات چه جوره بعد آب و هوا هم که زمین به آسمونه ولی شهرستان اینجور نیس

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

عزیزم توی شهرستان هم بالا پایین بودن منطقه مهمه

واقعا همسایه ها از نظر فرهنگی خیلی فرق دارن 

من منطقه برام مهمه خیلی

پس دومی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خودت خوب گفتی شهرستان بالا پایین نداره همون نوسازی بکیر تهران واقعا فرق داره یعنی جوری که داروخانه ه ...

شوهرم قبول نداره میگه بالاشهر محیطش بهتر امنیت داره میگه بالا زمینش متر۲۲ تومن اونجا متر ۶ تومن هرکسی میتونه بخره کم کم بساز پس همه فرهنگی توشه ولی من دلم با نوساز تازه دوتون هم پول باقی میمونه واسمون

میشه باورکن خیلی زود

شوهرم قبول نداره میگه بالاشهر محیطش بهتر امنیت داره میگه بالا زمینش متر۲۲ تومن اونجا متر ۶ تومن هرکس ...

ن۶ با چونان دو تومن موافق نیستم یه بار یه خونه بخر خیال ۷ودتو راحت کن هر چقدر دارید بدید واسه خونه بعدن واسه چیزای دیگه جمع میکنید

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده