2777
2789

بله؟

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های ما دیگه 35 رد کردن هرکدوم یه جا هستن واسه تدریس کسیو نمیشناسم ولی تو اینستا تو پیجای دانشگاها درخواستتو بذار متقاضیه که میاد سمتت

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

من مهندس کامپیوتر گرایش فناوری اطلاعاتم

ولی فقط مدرکا وگرنه چیزی بلد نیستم

ب کارت نمیخورم؟😂

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
بچه های ما دیگه 35 رد کردن هرکدوم یه جا هستن واسه تدریس کسیو نمیشناسم ولی تو اینستا تو پیجای دانشگاه ...

یعنی آگهی بدم؟
مشکلی نیست کاری به سن و سال ندارم  فقط طرف اشراف کامل روی مبحث داشته باشه و بتونه آموزش بده 

برای آموزش خصوصی میخوام

[QUOTE=154059557]یعنی آگهی بدم؟ مشکلی نیست کاری به سن و سال ندارم  فقط طرف اشراف کامل روی مبحث داشته باشه و بتون ...[/QUOT

فک.کردم برا کاز و ایناست 

من برا ارشد مشکل برنامه نویسی داشتم رفتم اموزشگاه کامپیوتر در حد ارشد بهم.یاد داد منظورم از کیفیتشه برو اموزشگاه اونجا خیلی خوبه