2777
2789
عنوان

از دیشب که با دوستم حرف زدم حالم یه جوریه مخم داره دود میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 121 پست
آره میگفت آتلیه میریم که چهارتا عکس داشته باشیم نشون بچه هامون بدیم اصلاً واسه همین لباس عروس قرض ک ...

خوب پس خداروشکر

گاهی وقتا واقعا دستا خالیه 

ما خودمون با هیچی عروسی کردیم 

حتی من لباس عروس نپوشیدم

ولیشوهرم الان میخواد برا سالگرد هشتمین سال ازدواجمون تالار و اینا بگیره جشنبگیریم ولی من نمیخوام دیگه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
 ۱۷ سال؟ برگ‌هایم کو ولی خدایی درآمد پزشک از کارمند بانک خیلی بهتره،حالا شاید الان واقعا بخا ...

باید با دهه هشتادی سر و کله بزنه😂😂😂 

پدرشوهرش داده 

نگفت چقدر ولی گفت به جفتشون به یه اندازه داد و هیچ فرقی نذاشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه انقدر حالیشه که خونشو نزنه به اسم شوهرش😐 مگه فرقیم میکنه به اسم کی باشه وقتی بخوان زندگی کنن؟ ...

اره خیلی فرق میکنه، خیلییی فرق میکنه حداقل هروقت از شوهرت ناراحت شدی به حای اینکه وسایلتو جمع کنی بری خونه ی مامان بابات و خونه خالی برای شوهرت فراهم کنی شوهرتو از خونه ات پرت میکنی بیرون 😂، والا ازین اقا دکتر بعید نیست با همین زبونش دوستتو خام کنه !! 

دکتر جان با کله افتاده تو کوزه عسل...

دوستت چقده ساده اس...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

بستگی به شوهرش داره. دقت کنه که خسیس نباشه.

ولی کار پدرشوهرش خوب بوده که گفته خونه ش رو نفروشه واسه جهاز

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

مردا دونفر تربیتشون میکنن یکی  مامانشون یکی هم زنشون  یک داستان قشنگی بود در رابطه باهمین تقریبا یادمه 

دوتا مرد رفتن سرکار یک کشور دیگه هر ماه پول میفرستادن برای زناشون یک زن به خونه و مسایل و بچه ها  میرسید، یک زن هم فقط به خودش می‌رسید ، در آخر مردا که از خارج اومدن شوهر اون زنی که به خونه و زندگیش رسیده بود گفت حیف این خونه و زندگی برای این زن طلاقش داد 

شوهر اون زنی که به خودش می‌رسید گفت حیف زنم که اینجا زندگی می‌کنه هر چی پول از سفر آورده بود واسش بهترین زندگی رو ساخت 

تشویقش کردم و براشون آرزوی خوشبختی کردم  گفتم خوب کاری کردین ولی ته دلم یه جوری شدم  حس ...

فقط براش دعا کن شوهرش اینقد دوستش داشته باشه و اقامنش باشع ک تمام کمبوداشو حبران کنه و قدر فداکاریایه دوستتو بدونه اینا هیچکدوم ضامن خوشبختی نیست فقط فهم و درک طرفین باعث ارامشه حالا خدا رو شکر شغل شوعرشم بد نیست حبران میکنه بعد چتد سال 

کی تو این گرونی الان می‌تونه طلا بخره !!؟؟

حالا حلقه طلا و نقره نداره که ،،،،که حتما طلا باشه حلقه 

دختره هم برای پسره نخریده دیگه !!!!!

دختر پسر باید برای هم بخرن

خرید هم وقتی برن سرخونه زندگیش شوهرش براش میخره دیگه چندتا تیکه لباس رو،

دختره هم از این سر جهیزیه نمیبره دیگه ،،،،،،پدرشوهرش گفته نمی‌خواد جهیزیه بیاری خودتون میخرین  ،،،،،خونه هم مال خودشه،،، میشینن توش دیگه ،،،،،،

منم هیچی همسرم نگرفت بدلو بجای طلا زدیم از بیپولی توعروسی  حتی حلقمون هم بدل بود نقره ن ها بدل ...

بی وسایلم نیستن خب 

خونه ای که توش زندگی میکنه مال پدر و مادرش بود 

وسیله ها خب نو نیست دیگه 

الهی خوشبخت شین عزیزم❤

امیدوارم همه خوشبخت شن