2777
2789
عنوان

از دیشب که با دوستم حرف زدم حالم یه جوریه مخم داره دود میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ی حلقه ی دوتومنی ک میتونه بخره یعنی اینم نمیتونه؟؟ روزانه انقدر مریض میرن پیش دکتر و ویزیت میدن ...

عزیزم خوشبخت شی❤😍😄

پدرشوهرش دیگه ترکیده باشه 150 تا 200 بهشون داده باشه 

درمقابل خرید مطب این پول یک دهمشم نیست

حالا واقعاً نمیدونم شاید نداشته یا شاید انقدر بدهی داره که نمیتونه بخره 

هفته پیش خالم یه انگشتر خرید اصلاً به چشم نمیاد فکر میکنی بدله انقدر که زشت و تو چشم نیست 4 میلیون و 500 

نمیدونم والا من که تو جیب شوهرش نیستم😂😂 

حتماً نداره دیگه 

اره خیلی فرق میکنه، خیلییی فرق میکنه حداقل هروقت از شوهرت ناراحت شدی به حای اینکه وسایلتو جمع کنی بر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 عزیزمممم😂😂😂😂😂 

ان‌شاءالله خوشبخت باشن😍😄

ولی دیگه گمون نکنم همچین کاری بکنه😞🎈 

بستگی به شوهرش داره. دقت کنه که خسیس نباشه. ولی کار پدرشوهرش خوب بوده که گفته خونه ش رو نفروشه واسه ...

آره واقعاً به نظر منم فروش خونه برای خرید وسایل نهایت بی عقلی بود 

ولی خب دختر باید جهاز داشته باشه دیگه مجبور بود 

خداروشکر که لااقل اونا خودشون گفتن نمیخواد

آره خب  ولی انقدر ساده هم نمیشه  بخدا الان کسایی که ازدواج دومشون هم هست انقدر ساده نمیگ ...

اره عزیزم حرف شماهم درسته اما خب خودش ک راضیه شما خودتونو اذیت نکنین انشالله ک زندگی خوبی داشته باشت

مردا دونفر تربیتشون میکنن یکی  مامانشون یکی هم زنشون  یک داستان قشنگی بود در رابطه باهمین ...

ته دلمو خالی نکن❤

دوستم لیاقتش بهتریناست 

چون واقعاً دختر پاک و آفتاب مهتاب ندیده ای بود 

باشعور با شخصیت خانم محجبه باادب دکترِ از خداشم باشه همچین دختری گیرش اومده 

الان 99 درصد جامعه پر از دختراییه که رابطه با پسر رو تجربه کردن و حتی بعضیاشون به رابطه جنسی کشیده شدن 

اینجور دخترای پاک خیلی کمه

کی تو این گرونی الان می‌تونه طلا بخره !!؟؟ حالا حلقه طلا و نقره نداره که ،،،،که حتما طلا باشه حلقه& ...

حلقه شوهرشو خودش خرید

1500 پول حلقه دوستم شد 

2 تومن پول حلقه شوهرش

جهاز نمیبره بجاش خونه داره😐😞

اینا همش لطف بود که درحق شوهرش کرد عادی جلوه نده 

جاریش هم تازه عقده ولی ببین خب چطوری بریز بپاش کرده